HigH Szkoła Jazdy

 494 opinie w tym 341 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

HigH Szkoła Jazdy
ul. Chwaliszewo 76
61-104 Poznań

Kontakt

Opis

W HigH Szkoła Jazdy:

1. Pracują tylko profesjonaliści - jako jedyna Szkoła Jazdy przeprowadzamy regularne szkolenia dla naszej Kadry, również z jakości nauczania. Nasze sposoby przekazywania wiedzy są na najwyższym poziomie, a każdy Instruktor jest dobrze obeznany z aktualnymi przepisami.

2. Naszych Kursantów szkoli grupa instruktorów, dzięki czemu jesteśmy w stanie wyłapać więcej błędów u kursanta niż w innych Szkoła Jazdy. Z dumą możemy mówić o naszych Absolwentach jak o Kierowcach, a nie tylko posiadaczach Prawa Jazdy.

3. Wiemy, że nie ma czegoś takiego jak kiepski Kursant, a jedynie kiepski Instruktor - jeździć można nauczyć każdego! Wystarczy tylko odpowiednio przekazać mu wiedzę. Wiemy też jak wiele zależy od dobrego nauczyciela. Dlatego nasi Instruktorzy są w 100% skupieni na Kursancie.

4. W ofercie mamy Kursy na Prawo Jazdy kat. B, A, A1, A2, AM, C, C+E, Kwalifikacje Zawodowe dla Kierowców oraz Kursy dla Instruktorów Nauki Jazdy. Oprócz tego zajmujemy się doskonaleniem techniki jazdy samochodem i motocyklem.

5. Nasza oferta pasuje do każdego - proponujemy Kursy podstawowe, a także takie rozbudowane o badania lekarskie, dodatkowe godziny Jazd, dodatkowy e-learning, podstawianie samochodu na egzamin państwowy bez ograniczeń, a nawet wykonanie zdjęć do Prawa Jazdy. Każdy Klient traktowany jest indywidualnie, a oferta jest dostosowana dokładnie do potrzeb.

6. Szkolenie teoretyczne można zakończyć już w trzy dni. Prowadzimy je w małych grupach, w klimatyzowanej Sali - wszystko dla wygody Kursanta.

7. Część teoretyczną można również odbyć we własnym domu - za pomocą e-learningu. Jest to dobre rozwiązanie dla osób, które mają bardzo napięty grafik.

8. Podczas szkolenia praktycznego – jazd, do dyspozycji Kursanta są najnowsze modele VW up!, Fiat Panda lub Fiat Tipo z nowoczesnymi systemami cofania. Oczywiście wszystkie pojazdy są wyposażone w klimatyzację.

9. Dla każdego podstawimy samochód, którym się uczył na egzamin państwowy do WORDU.

10. Tylko w naszej Szkole Jazdy Kurs to aż 17 Jazd + dodatkowa jazda podczas egzaminu wewnętrznego! Gwarantujemy, że każda sekunda tego czasu zostanie całkowicie wykorzystana na nauczanie Kursanta.

11.Posiadamy 2 place manewrowe w Poznaniu o łącznej powierzchni ponad 10.000 m2. Nasz własny plac oddaliśmy do użytku w 2018, posiada idealną nawierzchnię i wzorcowo wymalowane zadania egzaminacyjne.

12. Nasze biuro jest do Państwa dyspozycji 12 godzin w tygodniu oraz przez 8 godzin w soboty. Nasi pracownicy zawsze służą pomocą.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Martyna Strzyżewska

Martyna Strzyżewska

Piotr Socha

Piotr Socha

Paweł Kukuła

Paweł Kukuła

Łukasz Amanowicz

Łukasz Amanowicz

Wojciech Wrotkowski

Wojciech Wrotkowski

Piotr Wolff

Piotr Wolff

Karol Żuchowski

Karol Żuchowski

Jarosław Kuska

Jarosław Kuska

Zbigniew Pietrzak

Zbigniew Pietrzak

Michał Christoph

Michał Christoph

Jakub Heliński

Jakub Heliński

Marcin Kaźmierczak

Marcin Kaźmierczak

Paweł Kucharski

Paweł Kucharski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2590 zł

codziennie

ul. Chwaliszewo 76

WIĘCEJ Kurs prawa jazdy na motocykl prowadzony przez profesjonalnych i doświadczonych instruktorów. Do dyspozycji kursantów jest należący do OSK plac manewrowy, zbudowany specjalnie do szkoleń wraz z infrastrukturą. Szkolenie na najnowszych modelach motocykli.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) lub E-learning
20 godzin (po 60 min) jazd Yamaha MT-07
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu na egzamin państwowy

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2290 zł

codziennie

ul. Chwaliszewo 76

WIĘCEJ Kurs prawa jazdy na motocykl prowadzony przez profesjonalnych i doświadczonych instruktorów. Do dyspozycji kursantów jest należący do OSK plac manewrowy, zbudowany specjalnie do szkoleń wraz z infrastrukturą. Szkolenie na najnowszych modelach motocykli.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) lub E-learning
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha YBR 125 lub Honda CBF125R)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu na egzamin państwowy

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2890 zł

codziennie

ul. Chwaliszewo 76

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (Volkswagen Up)
zajęcia z pierwszej pomocy
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu na egzamin państwowy 95 zł

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2590 zł

codziennie

ul. Chwaliszewo 76, 17:00 (pierwszy wykład)

WIĘCEJ Kurs prawa jazdy na motocykl prowadzony przez profesjonalnych i doświadczonych instruktorów. Do dyspozycji kursantów jest należący do OSK plac manewrowy, zbudowany specjalnie do szkoleń wraz z infrastrukturą. Szkolenie na najnowszych modelach motocykli.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) lub E-learning
20 godzin (po 60 min) jazd (Honda CB500F)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu na egzamin państwowy

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Raty własne

1600 zł

codziennie

ul. Chwaliszewo 76

WIĘCEJ Kurs prawa jazdy na motorower prowadzony przez profesjonalnych i doświadczonych instruktorów. Do dyspozycji kursantów jest należący do OSK plac manewrowy, zbudowany specjalnie do szkoleń wraz z infrastrukturą. Szkolenie na najnowszych modelach motorowerów z możliwością podstawienia na egzamin państwowy do WORD Poznań (nie podstawiamy motoroweru z automatyczną skrzynią biegów).

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
10 godzin (po 60 min) jazd (Junak 904)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu na egzamin państwowy

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3000 zł

codziennie

ul. Chwaliszewo 76

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów lub e-learning
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.250)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3000 zł

codziennie

ul. Chwaliszewo 76

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.250 + Przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3090 zł

codziennie

ul. Chwaliszewo 76, 17:00 (pierwszy wykład)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (Volkswagen Up)
zajęcia z pierwszej pomocy
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
nielimitowane podstawienie pojazdu na egzamin państwowy
raty 0%

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3490 zł

codziennie

ul. Chwaliszewo 76

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
dodatkowo e-learning
kurs pierwszej pomocy
34 godziny (po 60 min) jazd (Volkswagen Up)
egzamin wewnętrzny teoria/praktyka
materiały dla kursantów
nielimitowane podstawienie pojazdu na egzamin państwowy
badania lekarskie
raty 0%

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Indywidualny, Raty własne

3790 zł

codziennie

ul. Chwaliszewo 76

WIĘCEJ Jedyny kurs w ofercie HIGH gdzie możliwe jest rozpoczynanie oraz kończenie zajęć w miejscu umówionym z kursantem. Mimo to nie stosujemy podwożenia i odwożenia innych osób. Instruktor przyjeżdża specjalnie po osobę szkoloną w umówione miejsce i również w umówionym miejscu kończy jazdy.

W cenie kursu:
dostęp do nowoczesnej platformy e-learningowej
kurs pierwszej pomocy
30 godziny (po 60 min) jazd (Volkswagen Up)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
nielimitowane podstawienie pojazdu na egzamin państwowy
udział instruktora prowadzącego w egzaminie państwowym na wniosek kursanta
rozpoczynanie/kończenie jazd w miejscu odpowiadającym Kursantowi

kat. A, E-learning i praktyka

2590 zł

codziennie

ul. Chwaliszewo 76

WIĘCEJ Kurs prawa jazdy na motocykl prowadzony przez profesjonalnych i doświadczonych instruktorów. Do dyspozycji kursantów jest należący do OSK plac manewrowy, zbudowany specjalnie do szkoleń wraz z infrastrukturą. Szkolenie na najnowszych modelach motocykli.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) lub E-learning 20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha XJ6 lub Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
pierwsze podstawienie pojazdu na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne: badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Błażej S ..... ip: 5.173.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam najlepsza szkole jazdy HigH. Profesjonalne podejście do tematu z miła atmosferą. Muszę również wspomnieć o moim głównym instruktorze Łukaszu który mnie wyszkolił najlepiej na świecie dzięki czemu udało mi się zaliczyć egzamin za pierwszym podejście .

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Jowita S .......... ip: 31.0.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam kurs w tej szkole. Profesjonalni i pełni pasji instruktorzy z dużą dozą cierpliwości uczą jak bezpiecznie i z przyjemnością jezdzić motocyklem, a nie tylko jak zdać egzamin. Poza tym świetne podejście do kursanta i wesoła atmosfera. Na duży plus także zajęcia z pierwszej pomocy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Bartłomiej J .........i ip: 5.173.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam tę szkołę jazdy. Przygotowuje ona nie tyle do samego egzaminu co do samodzielnej jazdy motocyklem. Masa wskazówek, uwag, pożytecznych informacji o prawidłowym poruszaniu się po mieście, pozycji na motocyklu i często spotykanych zagrożeniach. Świetna atmosfera i duża elastyczność. Jazdy miałem wyłącznie z Łukaszem, cały zespół jednak charakteryzuje się serdecznym podejściem i chętnie dzieli się wiedzą. Raz jeszcze serdecznie polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Hubert D .....d ip: 85.221.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkółkę, a zwłaszcza jazdy z Łukaszem. Mega fajne podejście do kurstantów.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Dawid K .......... ip: 37.47.190.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam gorąco tą szkołę. Zdałem prawko na kat. A za pierwszym razem. Jazdy miałem z Łukaszem, super sprawa. Kontaktowy, pomocny, dobrze uczy i przekazuje fachową i praktyczna wiedzę!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oliwia K ........a ip: 46.215.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serduszka szkołę jazdy High. Niesamowici instruktorzy, którzy uczą jak jeździć a nie jak tylko zdać egzamin. Po skończonym kursie czuję się pewnie prowadząc auto i wiem, że jadę bezpiecznie. Atmosfera na zajęciach super. Czekałam na kolejne spotkanie :). Wszystko podczas jazd tłumaczone i wyjaśniane, każde skrzyżowanie, znak, każda sytuacja. Błędy, które popełniałam korygowaliśmy i powtarzaliśmy kilkukrotnie, jak prawidłowo powinno to wyglądać. Miałam głównie zajęcia z Martyną i Kubą i były to zajęcia wykorzystane świetnie co do minuty oraz jazdy dodatkowe przed egzaminem praktycznym z Piotrem. Te dodatkowe dwie godziny sprawiły, że na egzamin pojechałam spokojna i pewna swojej wiedzy i umiejętności. Piotr omówił ze mną wszystko, co najważniejsze i dał cenne wskazówki na egzamin. Dziękuję wszystkim ! :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Przemysław S ....h ip: 37.47.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Właśnie zdałem za pierwszym razem. Szkoła super. Mnie uczył Jarek ale miałem pojedyncze jazdy z innymi instruktorami i wszyscy to prawdziwi pasjonaci motorów. Plac manewrowy daje możliwość przygotowania się do testu. Jeżeli ktoś chce się nauczyć jazdy a nie tylko zdać to polecam. W wieku 47 lat to dodatkowe wyzwanie :).

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Adam N ......r ip: 83.23.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jednym słowem polecam! Wspaniała atmosfera i dobra organizacja zajęć. Wcześniej nigdy nie jeździłem na żadnym motocyklu. Instruktorzy potrafili dobrać wielkość maszyny do moich umiejętności (a raczej ich braku) na początku kursu. Dzięki temu jeszcze bardziej zachęcili do nauki i bardzo szybko usiadłem na docelowym motocyklu. Jeździłem z kilkoma różnymi instruktorami/instruktorkami i każdy dawał trochę inne rady co pozwoliło w pełni opanować technikę jazdy.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię !:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maksym R ........i ip: 37.248.154.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, polecam, instruktorzy którzy znają się na rzeczy przy czym potrafią stworzyć miłą i luźną atmosferę .

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz B ........i ip: 83.20.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ten ośrodek każdemu. Instruktorzy przyjaźnie nastawieni do każdego kursanta, miła atmosfera i bardzo duże zaangażowanie. Nie zamienił bym tej szkoły na żadną inną!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marika ............a ip: 83.11.198.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fantastyczna szkoła, polecam wszystkim.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Błażej S ........k ip: 79.162.204.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Żeby dużo się nie rozpisywać powiem krótko, bardzo BARDZO polecam !!! Kadra profesjonalna, atmosfera idealna do nauki i szkolenia umiejętności . Polecam wszystkim, którzy chcą się nauczyć jeździć a nie tylko przejść kurs i posiedzieć na motocyklu 20h :) Gorąco polecam !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mikołaj P ........i ip: 5.173.249.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.05.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Petarda! Wszystko jak należy. Duże zainterwsowa ie kursantem, praca od podstaw ale z uwzględnieniem postępów.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Sebastian R ........i ip: 5.173.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.05.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cena zadowalająca, a wręcz aż niska jak na jakość obsługi, Instruktorzy Kompetentni, Oraz Pomocni. Według mnie najlepsza szkoła jazdy w poznaniu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karol D .......i ip: 79.162.204.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.05.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie mam pytań, szkoła genialna. Nastawienie, żeby nauczyć bezpiecznej jazdy i logicznych zachowań na drodze. Nie jest to typowe podejście - żeby nauczyć kursanta zdawania egzaminu. Dużo praktycznej wiedzy, sporo wskazówek jak 'czytać drogę' i wychodzić obronną ręką z wielu drogowych opresji. Szczerze polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dawid M ......i ip: 79.162.204.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.05.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalna, przyjazna i miła atmosfera. Instruktorzy nie tylko szkolą do egzaminu, ale chętnie odpowiadają na wszelkie pytania jakie mogą się pojawić u kursanta - niezależnie czy chodzi o formalności, naukę jazdy czy np zakup stroju, kasku lub motocykla. Po takim szkoleniu egzamin naprawdę jest tylko formalnością.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aneta S .........z ip: 37.30.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy do której mogłam trafić!!! Szkołę HigH polecało mi wielu moich znajomych, teraz sama polecam wszystkim. Wykłady prowadzone ciekawie, a kurs praktyczny prowadzony w profesjonalny sposób. Szczególnie bardzo bardzo bardzo polecam Pana Łukasza !!! Doskonale przekazana wiedza na temat prowadzenia auta, przemiła atmosfera, nauka nie tylko do egzaminu ale też jazdy na co dzień. Doskonała nauka, wsparcie i poświęcenie!! Widać że praca jest jego pasją. Przydatne są także dodatkowe jazdy w dzień egzaminu, dzięki którym nabiera się pewności i uspokaja się.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Konrad D ........k ip: 80.48.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm w przygotowaniu do egzaminu. Super instruktorzy. Miałem przyjemność jeździć pod czujnym okiem p. Martyny oraz p. Jarka K. przekazane wskazówki i triki pozoliwły mi bez problemu zliczyć egzamin i to tak jakby to była kolejna lekcja jazdy, a nie egzamin. Jednak najważszniejszym jest to, że instruktorzy uczą jeździć na motocyklu, a nie jak zdać egzamin

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paweł B ..k ip: 31.0.22.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.11.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, miła atmosfera i profesjonalne podejście do kursu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Marcin K .......i ip: 109.173.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm! Świetni instruktorzy, zadbane samochody oraz organizacja szkoły na najwyższym poziomie!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Krzysztof O ...........i ip: 5.173.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kategoria A (motocykl). Dobre szkolenie, treściwe i praktyczne. Egzamin zdany za pierwszym razem (w zmroku i lekkim deszczu) - znaczy, że coś wyniosłem :) Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr S .... ip: 37.30.52.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kategoria A. Suoer instruktorzy. Profesjonalizm w każdym calu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Witkowski

Marcin Witkowski
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 15.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalnie i rzeczowo poprowadzone zajęcia. Polecam szczególnie Michała S. za cierpliwość, powtarzanie uwag i skupienie w 100% na kursancie. Dobrze wydane pieniądze za kurs, wiesz że płacisz za dobrze przeprowadzone zajęcia.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mariusz J ......k ip: 178.182.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.09.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. Instruktorzy z obszerną wiedzą na temat techniki jazdy. Zajęcia przeprowadzane w miłej atmosferze. Sprzęt w dobrym stanie technicznym.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub M ...r ip: 188.146.157.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.09.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołę jak najbardziej polecić. Instruktorzy to profesjonaliści i widać, że szkoła dba o to by nie był to przysłowiowy „byle kto”. Podczas jazd nauczyłem się nie tylko jak zdać egzamin, ale jak również jeździć w prawdziwym życiu. Bardzo praktyczne okazały się zajęcia z pierwszej pomocy i tłumaczące jak wygląda egzamin.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Przemysław R ....k ip: 178.182.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.08.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm, nauka (w moim przypadku) od podstaw z najważniejszymi elementami aby wypracować prawidłowe nawyki bezpiecznej jazdy. Instruktorzy wiedzą co robią, wymagają ale to tylko dla Waszego dobra. Szczerze polecam szkołę jeśli chcesz zacząć przygodę z motocyklem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paweł W ..........i ip: 178.182.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.08.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Na kurs zapisałem się nad po objrzeniu wywiadu z właścicielem szkoły - sprawił on wrażenie kompetentnej osoby. Nie myliłem się. Organizacyjnie wszystko bardzo ładnie zgrane, część teoretyczna prowadzona jest z humorem, ale w taki sposób aby przekazać sporo informacji. Część praktyczna oceniam również niezmiernie dobrze. Motocykle, na których się jeździ są w ładnym stanie technicznym, nie zajechane, wszystko sprawne. Widać, że szkoła dba o jakość floty. Motocykl jednak nie nauczy Cię jeździć - istruktorzy, z którymi miałem okazję ćwiczyć nierzadko dawali mi w kość zwracając uwagę na najmniejsze błędy. Zależało im, aby nauczyć mnie nie tylko prowadzić motocykl po placu i zdać egzamin, ale sypali z rękawów przydatnymi informacjami i poradami jak poradzić sobie na drodze, jak unikać niebezpieczeństw i w jaki sposób zachować się w sytuacjach awaryjnych. Dzięki takiej postawie udało im się rozniecić we mnie pasję do jazdy motocyklem. Nie było problemów aby znaleść dogodne terminy na jazdy, cały kurs udało mi się skończyć szybko. Gorąco polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jan P ..... ip: 178.182.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.08.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fajna szkoła, dużo mnie nauczyła, z czystym sumieniem polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oskar B ......j ip: 109.173.146.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.07.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo na plus! Na początku przeraziłem się że plac jest dość daleko, co jest niewątpliwym minusem, jeśli ktoś nie posiada jeszcze własnego środka transportu, jednak cała reszta pozytywów to wynagradza. Kurs miałem z Martyną ale miałem również pojeździć z Jarkiem i zdecydowanie mogę powiedzieć że znają się na swojej robocie. Oprócz zdania egzaminu, nauczą również techniki i bezpieczeństwa jazdy. Podczas kursu nie ma nerwowej atmosfery co zdarza się w innych szkołach, a sami instruktorzy są zapalonymi motocyklistami więc sam kurs to czysta przyjemność.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Giera

Dawid Giera
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 22.07.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam dobra atmosfera super szkoła oraz instruktorzy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak