eMotion Drive (80)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2024

Oleh B ......... ip: 37.47.115.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam wszystkim tę szkołę, bardzo dobrzy instruktorzy. Bardzo dobrze uczą, jak jeździć. Ucząc się w tej szkole na pewno zdasz wszystkie egzaminy. Dziękuję bardzo za wspaniałe doświadczenie i praktykę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.02.2024

Marta Vyrsta

Marta Vyrsta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo cieszę się że moim instruktorem została Pani Iryna.Przed tym miałam doświadczenie z innymi instruktorami i z pewnością mogę powiedzieć ,że pani Iryna najlepsza .Profesjonalne podejście ,widać było że Pani Iryna zainteresowana w tym żebym miała wiedzę i pewność na drodze . Będę polecać wszystkim swoim znajomym ,chociaż wiem że do pani Iryny zawsze kolejka z osób chętnych .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.12.2023

Luba Shtokalo

Luba Shtokalo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem mega zadowolona z jazdy z Panią Iryną. Żałuję tylko że nie odrazu do niej trafiłam. Brałam tylko jazdy uzupełniające z Panią. Pani dodaje poczucie pełności, jest spokojna i stanowcza kiedy trzeba, a najważniejsze jest to, ze wszystko wyjaśnia! Nic nie zostaje niezrozumiałym. Bardzo się cieszę ze trafilam na Panią i gorąco polecam, jeśli chcesz zdać egzamin szybko i bezstresowo!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.12.2023

Lilia S .....o ip: 89.64.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Trafiłam do Pani Ireny z polecenia koleżanki i mogę z pewnością polecić ją. Cierpliwa, ciepła osobą, nie pomaga naciskając na pedały hamulca czy sprzęgła. Czułam się za kierownicą jakby jeździłam z koleżanką, spokojnie, bez stresu. Jak popełniałam błąd to spokojnie tłumaczyła co miałam zrobić i odrabiałam to zadanie powtórnie. Pani Irena ma na zadaniu nauczyć a nie tylko wziąć pieniądze. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.12.2023

Maria B .....a ip: 83.27.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszyscy instruktorzy z którymi miałam okazję robić jazdy w tej szkole byli bardzo profesjonalni i pomocni. Jazdy odbywały się w bardzo miłej, bezstresowej atmosferze, a feedback udzielany przez instruktora był konstruktywny i bardzo przydatny w przygotowaniu do egzaminu. Nigdy nie miałam problemu z umówieniem wygodnego dla mnie terminu jazdy, zarówno w trakcie kursu jak i przy jazdach dodatkowych tuż przed egzaminem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2023

Maksym P ........ ip: 46.204.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

A great school with two friendly English speaking instructors. The school offers lessons both on cars with automatic and manual transmission. The schools location is great. I have passed exams from the first attempt. Totally recommend this school

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2023

Mikalai D ........s ip: 172.226.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

I took course in English and highly recommend Robert as an English instructor. All instructions were clear and useful. School also helped with translator contacts and additional driving practice just before exam. This was useful as I had to wait about a month and a half for driving test.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2023

Svitlana R .............. ip: 5.173.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dziękuję za naukę. Zdała i teorie i jazdę z pierwszego razu. Sama w szoku!!!Zasługa P.RAFAŁA,P.ROBERTA,P.DOMINIKA.ESZCZE RAZ BARDZO DZIĘKUJĘ I POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.10.2023

Mariia D ...o ip: 46.204.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dziękuje Pani Iranie za wsparcie i naukę. Pomocne tłumaczenia zasad jazdy oraz możliwość zdobyć doświadczenia pod nadzorem wprawnego kierowcy.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.10.2023

Julia Zając

Julia Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę świetna atmosfera, spokojne podejście, szybkie terminy i mistrzowskie przygotowanie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.06.2023

Martyna Bratek

Martyna Bratek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Luźna atmosfera a do tego wszystkie najważniejsze informacje przekazane, polecam

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.06.2023

Beata Żaba

Beata Żaba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ta szkole bardzo serdecznie! Od długiego czasu zdanie prawo jazdy to była moja zmora, nie czułam się odpowiednio przygotowana w poprzedniej szkole. Dzięki Panu Rafałowi mogłam powtórzyć wszystkie zagadnienia i trudne zadania egzaminacyjne. Zdałam za pierwszym podejściem po ukończeniu jazd doszkalających. Więc jak jest ktoś jak ja, kto nie miał wystarczająco umiejętności i pewności siebie po innych instruktorach to szkoła eMotion Drive jest idealna :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 05.06.2023

Zofia W .......q ip: 149.156.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

dobra szkoła jazdy, luźna atmosfera, polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2023

Kleshko O .......r ip: 5.173.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Witam wszystkich.Polecam tę szkołę - dobra atmosfera, spokojne i jasne lekcje, które pomogą zdać egzamin za pierwszym razem, szybkie ukończenie kursu i maksymalna skuteczność.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.03.2023

Даник Комар

Даник Комар
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję szkole eMotion Drive za przejście z nimi przez tę podróż. Dobrzy instruktorzy, którzy zawsze są w kontakcie, pomogą i wyjaśnią każdą sytuację. Dzięki Pani Irinie i Panu Rafałowi egzamin praktyczny zdałam za pierwszym podejściem. Dziękuję za tak miłe doświadczenia, z całego serca polecam szkołę eMotion Drive :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.03.2023

Roksana T ...k ip: 91.90.180.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Lekcje przebiegały w miłej atmosferze. Pani Iryna jest wyrozumiała. Dobrze przygotowała mnie do egzaminu i zdałam za pierwszym razem! Polecam bardzo tą szkołę :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.03.2023

Kateryna Orlianska

Kateryna Orlianska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkole jazdy Emotion Drive. Pani Iryna bardzo cierpliwa i wyrozumiała, naprawdę fajne podejście do kursanta i pełen profesionalizm. Bardzo miła atmosfera pod czas jazdy, dobre porady, dostosowanie godzin według potrzeb, bezproblemowy kontakt, dużo wsparcia i motywacji. Polecam z całego serca! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.02.2023

Natalia Sawis

Natalia Sawis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Odbyłam pare godzin doszkalajacych z Panem Rafałem, super człowiek i nauczyciel, zero stresu po zdanym prawie jazdy :) polecam każdemu !

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.02.2023

Maria B ......k ip: 89.70.30.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkole eMotion drive! Wybrałam te szkołę ze wzgledu na liczne polecenia wsrod znajomych- i dobrze wybrałam! Realizowałam jazdy u Rafała i to był strzał w dziesiątkę. Rafał jest bardzo spokojnym instruktorem, wszystko tlumaczy zrozumiale, atmosfera na jazdach jest super. Kurs był realizowany wg planu, nie było najmniejszego problemu z umawianiem jazd. To była moja druga szkoła jazdy i bardzo się cieszę, że "uciekłam" do eMotion drive :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.02.2023

Natalia Mereshko

Natalia Mereshko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam, przede wszystkim chcę podziękować Pani Irynie za wspaniałe doświadczenie i szkołenie. Moją instruktorką była Pani Iryna, bardzo miła, kompetentna i nowoczesna kobieta. Wszystkie wyjazdy były spokojne, bezstresowe. Pani Iryna pokazała wszystkie możliwe błędy i momenty nieuwagi, nauczyla umiejętności parkowania, zawracania, wszystko!!! Atmosfera jest bardzo przyjazna i rodzinna, czujes się pewnie, bo nie jesteś skrępowany. Pani Iryna jest bardzo spokojną i ciekawą osobą, przy której nie czujesz strachu, że Coś się nie uda, ale ona jak przyjaciel, który chce pomagać. Profesjonalne podejście do kursantów, szkoła jazdy gdzie potrafią każdego nauczyć jeździć! Dziękuję bardzo, jak najbardziej polecam tą szkołę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.02.2023

Ewelina ........z ip: 89.64.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Indywidualne podejście i bezstresowa atmosfera, duża elastyczność ze strony instruktora dzięki czemu można było wyciągnąć dużo praktyki z dodatkowych jazd doszkalajacych. Szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.01.2023

Natalia Baryluk

Natalia Baryluk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

EMotion Drive wybrałam z polecenia bliskich. Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia. Szybka i przyjemna nauka, wszystko wydaje się łatwe. Instruktorzy bardzo mili, z zapałem i energia podchodzą do każdego kursanta szkoląc go na mistrza kierownicy. Chętnie tłumaczą wszelkie niejasności co do zasad ruchu i pożądanie przygotowują do każdego z zadań na egzaminie na prawo jazdy. Gorąco polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.01.2023

Oskar Ziemba

Oskar Ziemba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Osobiście uważam , że to najlepsza szkoła jazdy.Pan Rafał miły spokojny i opanowany ,ale również idzie kursantowi na rękę jeżeli chodzi o godziny jazd.Warto jeszcze zaznaczyć ,że dostałem kilka godzin jazd dodatkowo i za darmo.Bardzo polecam szkołe eMotion Drive. Oskar Ziemba

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 09.01.2023

Ivanna R .....o ip: 37.47.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła, jestem bardzo zadowoloną. Instruktorka Iryna umie znaleźć podejście do każdego, bardzo przyjemnie się z nią jeździ, zero stresu. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.12.2022

Anthony Kostyshyn

Anthony Kostyshyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam, przede wszystkim chcę podziękować Panu Rafałowi i Pani Irynie za wspaniałe doświadczenie i szkolenie. Poszedłem na kurs ekspresowy, wyjazdy były 4 razy w tygodniu, więc szybko przejechałem wymagane 30 godzin. Moją instruktorką była Pani Iryna, bardzo miła, kompetentna i nowoczesna kobieta. Wszystkie wyjazdy były spokojne, bezstresowe. Pani Iryna pokazała wszystkie możliwe błędy i momenty nieuwagi, nauczyla umiejętności parkowania, zawracania, wszystko! Atmosfera jest bardzo przyjazna i rodzinna, czujes sie pewnie, bo nie jesteś skrępowany, jedziesz spokojnie 70, gdzie limit wynosi 70, a 50, gdzie 50. Instruktor wie, co robi, więc nie martw się, że coś może pójść nie tak. Również Pan Rafał, który przyjmowal wewnętrzny egzamin praktyczny, jest bardzo spokojną i ciekawą osobą, przy której nie czujesz strachu, że Coś się nie uda, ale on jak przyjaciel, który chce pomagać.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.11.2022

Iryna Pavliuk

Iryna Pavliuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chcę podzielić się swoim doświadczeniem! Jestem mega szczęśliwa, że trafiłam do tej szkoły jazdy! W większości miałam zajęcia praktyczne z Panią Iryną i nie wyobrażam sobie innego instruktora obok mnie w mojej drodze do prawka! Pani Iryna jest człowiekiem z pomocą którego udało mi się osiągnąć swoje marzenie (chociaż kiedy zaczynałam kurs to nie byłam pewna siebie i wątpiłam czy uda mi się zdać egzamin), jednak otrzymałam od Pani Iryny dużo wsparcia! Dostałam odpowiedzi na wszystkie moje pytania (ich było na prawdę duuuużo), zostałe wyjaśnione mi wszystkie sytuacje w ruchu drogowym, które nie rozumiałam (ich było też sporo Xd), przećwiczyłyśmy wszystko tyle razy, żeby czułam się pewna swoich umiejętności! Każde zajęcie mogłam sobie planować samodzielnie lub razem z Panią Iryną, przeanalizować co idzie dobrze, a w czym czuję się mniej pewna, w związku z czym 2 godziny zajęć zawsze zostawały splanowane idealnie, po każdym zajęciu czułam, że polepszam swoje umiejętności. Pani Iryna jest bardzo otwartym i szczerzym człowiekiem, pełna wyrozumiałości i cierpliwości! Również miałam okazje pojeździć z Panem Rafałem! Jest świetnym człowiekiem oraz instruktorem! Jak z Panią Iryną tak i z Panem Rafałem czułam się bardzo spokojnie i komfortowo, a w samochodzie panował bardzo miły klimat! W tej szkole zostałam nauczona nie tylko jak zaliczyć egzamin, ale również zostałam przygotowana do wszelkich sytuacji z realnego życia każdego kierowcy. Dużym plusem bała elastyczność instruktorów, punktualność oraz szanowała się każda minuta zajęć! Chcę mi się pisać jeszcze milion miłych słów o tej szkole, ale się boję, że moja opinia wtedy będzie na tyle długa, że nie wystarczy sił przeczytać ją do końca???? Krótko mówiąc: Jeżeli zastanawiacie się czy dacie radę otrzymać prawko? Z wsparciem Pani Iryny i Pana Rafała NA PEWNO DACIE RADĘ!
 Jeżeli zastanawiacie się czy wybrać tą szkołę jazdy? Na pewno TAK! Jestem pewna, że po zaliczonym egzaminie będziecie pisać tutaj taką samą pozytywną opinię???? Od całego serca dziękuję Pani Irynie oraz Panu Rafału za pomoc w osiągnięciu mojego marzenia!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.11.2022

Mikita Cherkasau

Mikita Cherkasau
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pani Iryna jest świetną nauczycielką. Miałem z nią jazdy dodatkowe. Bardzo chętnie odpowiadała na wszystkie pytania. Nie denerwuje się i nie denerwuje kursanta, co dla mnie jest najważniejsze. Jazdy z Panią Iryną również będą najlepszą opcją dla kursantów z Białorusi i Ukrainy, którzy jeszcze nie ogarniają szybko po Polsku i mogą jak najbardziej skorzystać z wyjaśnień w języku Ukraińskim lub Rosyjskim. Po zajęciach z Panią Iryną egzamin praktyczny zdałem z pewnością. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.07.2022

Валерия Золотько

Валерия Золотько
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła naprawdę warta polecenia, Pani instruktor Iryna jest instruktorem z powołania, z całym sercem podchodzi do swojej sprawy i ma indywidualne podejście do każdego kursanta, zawsze analizuje błędy i, dokładnie tłumaczy i pomaga zrozumieć rzeczy, które ja przez długi czas nie mogłam ogarnąć samodzielnie. Ja osobiście za pierwsze 3 zajęcia dowiedziałam się więcej niż za cały kurs w innej szkole, praktyczna wiedza przekazana tutaj jest bezcenna. Szkoduję, że od razu nie wybrałam kurs w tej szkole, ale całe szczęście, że miałam jazdy doszkalające, bo zdałam egzamin tylko dzięki eMotion Drive. Tutaj naprawdę uczą jeździć, a nie odbywać zajęcia. Polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.07.2022

Margaryta D ...o ip: 185.45.244.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam. Trafiłam do Pani Iryny na jazdy doszkalające i po kilku jazdach udało mi się zaliczyć egzamin z wynikiem pozytywnym. W szkołę jest możliwość jazdy róznymi samochodami, co daje więcęj pewności i umiejętności w sterowaniu samochodem i używaniem sprzęgła - jest również bardzo przydatne przy egzaminie bo nie boisz się ze nie poradzisz sobie ze sprzęgłem w samochodzie egzaminacyjnym bo już umiesz się dostosować. Dodatkowo chciałabym wyróznić profesjonalizm i podejscie Pani Iryny - podpowiedziała rozne szczegóły o których nie wiedziałam wcześniej, a ktorę będę używać jako samodzielny kierowca. Może nie tylko wytłumaczyć jak musi być ale i podpowiedzieć jak zrobić korektę gdy się pogubisz i nie będziesz wiedział jak z tego wyjść (ale najpierw da ci moment na przemyślenie i omówienie jak to zrobić). Pomaga doszkolić manewry w których nie czujesz się pewien aż póki się nie uda. Z całego serca polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.07.2022

Anna Dyshliuk

Anna Dyshliuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Panią Irynę - najlepsza instruktorka, z którą miałam zajęcia praktyczne. Zajęcia odbywały się w spokojnej miłej atmosferze, Pani Iryna wyjaśniała wszystkie niezrozumiałe dla mnie kwestie i chętnie odpowiadała na wszystkie pytania. Po zajęciach z Panią Iryną w końcu udało mi się zdać egzamin praktyczny! Z całego serca polecam:)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak