Liczba odwiedzin: 28954 Jesteś właścicielem tej szkoły?

eLMichta Ośrodek Szkolenia Kierowców

  826 opinii w tym 720 zaufanych
Rezerwuj kurs
KUPON RABATOWY
-100

  • Kielce
  • Kurs kat. B
-100PLN
2100 2000PLN
* Kupon rabatowy nie łączy się z innymi promocjami
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.08.2020

Ola Zdzymira

Ola Zdzymira
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy doszkalające przeprowadzone w przyjemnej atmosferze. Wiele przydatnych rad i wskazówek.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 05.08.2020

Iza Rogowska

Iza Rogowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach! Po 3 letniej przerwie w kursie postanowiłam dokończyć to co zaczęłam i się udało. Szkoła oferuje indywidualne podejście do każdego nawet tak ciężkiego jak ja przypadku. Pani Renata powinna dostać medal, dostępna o każdej porze, służy pomocą i radą w każdej sytuacji. Naprawdę z czystym sumieniem polecam każdemu przyszłemu kierowcy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.08.2020

Marta Banasik

Marta Banasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po sześcioletniej przerwie zapisałam się do tej szkoły i to była najlepsza decyzja w życiu 1 podejście i egzamin z pozytywnym wynikiem. Mega pozytywna energia, dużo praktycznej wiedzy, polecam każdemu kto jeszcze ma jakieś wątpliwości !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.08.2020

Maria Grzela

Maria Grzela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, Szkoła uczy super jazdy, przede wszystkim bezpiecznej, instruktorzy maja bardzo indywidualne podejście do każdego kursanta, nie ma żadnych problemów z terminami, polecam z całego serca ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.07.2020

Iwona Kosmala

Iwona Kosmala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, najlepsza szkoła nauki jazdy w Kielcach

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2020

Bartek Łosak

Bartek Łosak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia, każdego nauczą jeździć i przygotują perfekcyjnie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2020

Aleksander Borzych

Aleksander Borzych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy przeprowadzane na spokojnie i w super atmosferze

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2020

Adrian Banak

Adrian Banak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z odbytego kursu w tej szkole. Super podejście do kursanta, wszystko wyjaśnione tak jak należy. Pan Marcin instruktor super przekazuje wiedzę i doświadczenie, zależy mu na tym aby kursant pojął technikę jazdy co w kat A jest bardzo ważne. Zarówno testy jak i egzamin praktyczny zdałem za 1razem. Serdecznie polecam, najlepsza szkoła w Kielcach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.07.2020

Wiktoria Knap

Wiktoria Knap
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła, instruktorzy z dużą wiedzą i w bardzo miły sposób jest ta wiedza przekazywana kursantom, polecam z całego serca ❤

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.07.2020

Paulina Radek

Paulina Radek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera. Super podejście do każdego kursanta. Pełen profesjonalizm polecam każdemu ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.07.2020

Kinia Stępień

Kinia Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jest bardzo pozytywnie i indywidualnie nastawiona na każdego kursanta. Bardzo duży wybór instruktorów, w tym bardzo przyjemne kobiety. Nawet na typowe blondynki na drogach umieją zaradzić i doprowadzić do porządku w miły i zabawny sposób. Pani Renata w szkole tworzy domowa atmosfere, więc wykłady nie wyglądają jak by były prowadzone na siłę, tylko są luźne i naprawdę dużo więcej się wtedy wynosi wiedzy, niż na nudnych i nieprzyjemnie prowadzonych wykładach. Bardzo się cieszę, że akurat do tej szkoły trafiłam, jest godna polecenia. ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.07.2020

Joanna Kubiec

Joanna Kubiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca ! Wykłady teoretyczne to była czysta przyjemność , nie nudne klepanie teorii tylko nauka w super atmosferze :) Instruktorzy cudowni! wyrozumiali, indywidualne podejście do kursanta. Elastyczny grafik jazd. Polecam mocno ❤

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.06.2020

Mateusz Wątorski

Mateusz Wątorski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepiej trafić nie mogłem, wykłady w przyjemnej atmosferze i przekazujące w większości wiedzę potrzebną do zdania egzaminu, duża elastyczność jeśli chodzi o jazdy, instruktorzy bardzo mili, znają się na swojej pracy. Właściwie to nie mam nic do zarzucenia, polecam każdemu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.06.2020

Laura Bętkowska

Laura Bętkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo wdzięczna Pani właścicielce - Renacie Okoń-Michta za indywidualne podejście w trakcie jazd doszkalających i ogromną cierpliwość :) 5-letnia przerwa w jeździe samochodem powodowała u mnie mieszane uczucia, nie byłam pewna czy poradzę sobie "od nowa" ale Pani Renatka to nie tylko instruktor z powołania, psycholog także :D super przekazuje wiedzę i jest pozytywnie wymagająca, co procentuje na egzaminie w WORD. Atmosfera na jazdach swobodna, sympatyczna. Polecam każdemu! <3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.06.2020

Kasia Partyka

Kasia Partyka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła do nauki jazdy w Kielcach !!! Bardzo przyjemna atmosfera. Świetne przygotowanie do egzaminu oraz samodzielnej i bezpiecznej jazdy, ciekawe wykłady, elastyczność w umawianiu godzin, jazdy różnymi autami z różnymi instruktorami. POLECAM !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.06.2020

Mateusz Pasternak

Mateusz Pasternak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Wszystko zdane za pierwszym. Moim zdaniem wielkim plusem jest to ze nie jeździsz z jednym instruktorem a z kilkoma dzięki czemu przyzwyczajasz się do jazdy z różnymi ludźmi jak i w różnych pojazdach. Serdecznie polecam.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.06.2020

Kuba Kwiecień

Kuba Kwiecień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajna szkola, mili instruktorzy polecam !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.05.2020

Jacek Michta

Jacek Michta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm w każdym względzie. Atmosfera sprzyja rozładowaniu towarzyszącego napięcia i stresu. Cenne wskazówki i uwagi pozwoliły uniknąć wielu błędów. Właśnie dlatego też zdałemegzamin praktyczny za pierwszym razem. Dzięki Sławek!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.04.2020

Kuba Gumuła

Kuba Gumuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzozadowolony, polecam każdemu

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

częste zmiany instruktorów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2020

Damian Szalas

Damian Szalas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jesli zastanawiacie sie jaką szkołę wybrać to zdecydowanie elMICHTA. Po pierwsze to wykladowca nie uczy a opowiada o przepisach w sposub w ktury samoistnie zapamietujemy niemal caly material co sprawia ze niemusimy zakuwac po nocach. Jesli chodzi o jazdy to super niemusisz umiec jezdzic instruktorzy naprawde opanowanie uczom liczba mnoga bo niejezdzimy z tym samym co pozwala zniwelowac stres przed ujzeniem egzaminatora.jesli niemacie wyboru i musicie w innej szkole to zycze powodzenia ci jednak co mają wybur i chcą zdać to tylko el Michta. Ja juz mam prawo jazdy za pierwszym podejściem wiec niepisze by miec zniszke. Wybierajcie jak chcecie byle by potem nie żałować. Dziekuje za pomoc. Damian Sz.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.03.2020

Michał Rusek

Michał Rusek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach! Wykłady interesujące, prowadzone w ciekawy sposób, przyjemne, panuje miła atmosfera, są przerwy, wykładowca ma humor, dodatkowo dostajecie dostęp do interaktywnej aplikacji na telefonie i strony internetowej z testami. Z samych wykładów można wyciągnąć ogromną ilość wiedzy, która przełoży się później na jazdy. Na plus jazdy z wieloma instruktorami oraz praca na wielu pojazdach. Instruktorzy mili, wyrozumiali, cierpliwi, opanowani i przede wszystkim profesjonalni, chcący dobrze przygotować do egzaminu i nauczyć jazdy. Częste jazdy, elastyczne godziny. Konkurencyjne ceny. Z całego serca polecam eLMichte. Egzamin teoretyczny zdany na maksa za 1 razem, egzamin praktyczny zdany za 1 bezbłędnie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2020

Alicja Sitarz

Alicja Sitarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo wyrozumiali instruktorzy, miła atmosfera. Na wykładach wszytsko tłumaczone dokładnie. Zero stresu na jazdach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.03.2020

Kinga Majka

Kinga Majka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam! Super atmosfera, cierpliwi i bardzo pomocni instruktorzy, którzy doskonale tłumaczą nawet najmniejsze szczególy, z resztą już po samych wykładach wychodzi się z ogromną wiedzą. Jazdy odbywają się z różnymi instruktorami i na różnych rodzajach aut, co jest bardzo pomocne później na egzaminie państwowym. Gdybym miała wybierać jeszcze raz, ponownie wybrałbym Elmichte!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2020

Patrycja Chrut

Patrycja Chrut
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach. Wspaniała atmosfera, wspaniali instruktorzy. Szczególne podziękowania dla Pana Sławka za cierpliwość i przekazanie ogromu wiedzy. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za 1 razem. Będę polecać ElMichte każdemu. Jesteście cudowni.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.02.2020

Martyna Chruścińska

Martyna Chruścińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła do nauki jazdy w Kielcach. Panuje bardzo przyjemna atmosfera. Ogromny plus za to, że na każdej jeździe jest się z innym instruktorem, co uczy większej swobody, co za tym idzie nie przyzwyczajamy się do jednej osoby obok, tylko ciągle jest to ktoś inny. Również na każdej jeździe ma się inny samochód, więc uczymy się pracować na każdym pojeździe, a nie tylko jednym. Wykłady bardzo przyjemne, szybko mija czas i po samych wykładach ma się już ogromną wiedzę. Gdybym miała jeszcze raz wybierać szkołę jazdy, to na pewno byłaby to ponownie ElMichta. Polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.02.2020

Marta Pawłowska

Marta Pawłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wiedza teoretyczna jak i praktyczna przekazana w zrozumiały sposób. Instruktorzy są bardzo mili, pomocni i przede wszystkim cierpliwi. Serdecznie polecam wszystkim, najlepsza szkoła jazdy w Kielcach! ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2020

Tomek Bednarczyk

Tomek Bednarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, która doskonale przygotowała mnie do zdania egzaminu państwowego. Ciekawy system nauczania przez wielu instruktorów w różnych pojazdach. Miła atmosfera, dobra komunikacja, godziny kursu i jazd dostosowane do indywidualnych potrzeb kursanta. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.02.2020

Justyna Jamrożek

Justyna Jamrożek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, miła atmosfera, dobra organizacja, wspaniali instruktorzy. Profesjonalne podejście do kursanta i na wykładach i na jazdach. Egzamin zdany za 2 podejsciem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.02.2020

Piotr Choptiany

Piotr Choptiany
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykładowca bardzo pozytywny i potrafi dobrze nauczyć, instruktorzy znający się na swojej pracy którzy przygotowują jak należy. Dzięki temu zdane za pierwszym !!!?. Polecam szkołę serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2020

Oliwia Trojszczak

Oliwia Trojszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Każdy instruktor, z którym miałam przyjemność jeździć dodał coś od siebie i nauczył mnie czegoś nowego. Zdałam za 1. Dzięki temu, że w Elmichcie jeździ się wieloma różnymi autami i różnymi instruktorami, idąc na egzamin czułam się jakbym szła na kolejna godzinę jazd z nowym instruktorem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak