Liczba odwiedzin: 27790 Jesteś właścicielem tej szkoły?

eLMichta Ośrodek Szkolenia Kierowców

  805 opinii w tym 701 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2020

Damian Szalas

Damian Szalas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jesli zastanawiacie sie jaką szkołę wybrać to zdecydowanie elMICHTA. Po pierwsze to wykladowca nie uczy a opowiada o przepisach w sposub w ktury samoistnie zapamietujemy niemal caly material co sprawia ze niemusimy zakuwac po nocach. Jesli chodzi o jazdy to super niemusisz umiec jezdzic instruktorzy naprawde opanowanie uczom liczba mnoga bo niejezdzimy z tym samym co pozwala zniwelowac stres przed ujzeniem egzaminatora.jesli niemacie wyboru i musicie w innej szkole to zycze powodzenia ci jednak co mają wybur i chcą zdać to tylko el Michta. Ja juz mam prawo jazdy za pierwszym podejściem wiec niepisze by miec zniszke. Wybierajcie jak chcecie byle by potem nie żałować. Dziekuje za pomoc. Damian Sz.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.03.2020

Michał Rusek

Michał Rusek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach! Wykłady interesujące, prowadzone w ciekawy sposób, przyjemne, panuje miła atmosfera, są przerwy, wykładowca ma humor, dodatkowo dostajecie dostęp do interaktywnej aplikacji na telefonie i strony internetowej z testami. Z samych wykładów można wyciągnąć ogromną ilość wiedzy, która przełoży się później na jazdy. Na plus jazdy z wieloma instruktorami oraz praca na wielu pojazdach. Instruktorzy mili, wyrozumiali, cierpliwi, opanowani i przede wszystkim profesjonalni, chcący dobrze przygotować do egzaminu i nauczyć jazdy. Częste jazdy, elastyczne godziny. Konkurencyjne ceny. Z całego serca polecam eLMichte. Egzamin teoretyczny zdany na maksa za 1 razem, egzamin praktyczny zdany za 1 bezbłędnie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2020

Alicja Sitarz

Alicja Sitarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo wyrozumiali instruktorzy, miła atmosfera. Na wykładach wszytsko tłumaczone dokładnie. Zero stresu na jazdach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.03.2020

Kinga Majka

Kinga Majka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam! Super atmosfera, cierpliwi i bardzo pomocni instruktorzy, którzy doskonale tłumaczą nawet najmniejsze szczególy, z resztą już po samych wykładach wychodzi się z ogromną wiedzą. Jazdy odbywają się z różnymi instruktorami i na różnych rodzajach aut, co jest bardzo pomocne później na egzaminie państwowym. Gdybym miała wybierać jeszcze raz, ponownie wybrałbym Elmichte!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2020

Patrycja Chrut

Patrycja Chrut
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach. Wspaniała atmosfera, wspaniali instruktorzy. Szczególne podziękowania dla Pana Sławka za cierpliwość i przekazanie ogromu wiedzy. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za 1 razem. Będę polecać ElMichte każdemu. Jesteście cudowni.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.02.2020

Martyna Chruścińska

Martyna Chruścińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła do nauki jazdy w Kielcach. Panuje bardzo przyjemna atmosfera. Ogromny plus za to, że na każdej jeździe jest się z innym instruktorem, co uczy większej swobody, co za tym idzie nie przyzwyczajamy się do jednej osoby obok, tylko ciągle jest to ktoś inny. Również na każdej jeździe ma się inny samochód, więc uczymy się pracować na każdym pojeździe, a nie tylko jednym. Wykłady bardzo przyjemne, szybko mija czas i po samych wykładach ma się już ogromną wiedzę. Gdybym miała jeszcze raz wybierać szkołę jazdy, to na pewno byłaby to ponownie ElMichta. Polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.02.2020

Marta Pawłowska

Marta Pawłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wiedza teoretyczna jak i praktyczna przekazana w zrozumiały sposób. Instruktorzy są bardzo mili, pomocni i przede wszystkim cierpliwi. Serdecznie polecam wszystkim, najlepsza szkoła jazdy w Kielcach! ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2020

Tomek Bednarczyk

Tomek Bednarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, która doskonale przygotowała mnie do zdania egzaminu państwowego. Ciekawy system nauczania przez wielu instruktorów w różnych pojazdach. Miła atmosfera, dobra komunikacja, godziny kursu i jazd dostosowane do indywidualnych potrzeb kursanta. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.02.2020

Justyna Jamrożek

Justyna Jamrożek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, miła atmosfera, dobra organizacja, wspaniali instruktorzy. Profesjonalne podejście do kursanta i na wykładach i na jazdach. Egzamin zdany za 2 podejsciem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.02.2020

Piotr Choptiany

Piotr Choptiany
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykładowca bardzo pozytywny i potrafi dobrze nauczyć, instruktorzy znający się na swojej pracy którzy przygotowują jak należy. Dzięki temu zdane za pierwszym !!!?. Polecam szkołę serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2020

Oliwia Trojszczak

Oliwia Trojszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Każdy instruktor, z którym miałam przyjemność jeździć dodał coś od siebie i nauczył mnie czegoś nowego. Zdałam za 1. Dzięki temu, że w Elmichcie jeździ się wieloma różnymi autami i różnymi instruktorami, idąc na egzamin czułam się jakbym szła na kolejna godzinę jazd z nowym instruktorem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.01.2020

Ania Chochoł

Ania Chochoł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Doskonała szkoła, super wykłady przede wszystkim wszystko bardzo dobrze wytłumaczone. Jazdy w bardzo miłej atmosferze, zmiana instruktorów oraz pojazdów bardzo dobrze wpływa na egzamin w Wordzie. Jazdy zawsze dopasowane 100% pod kursanta. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 20.01.2020

Kuba Środa

Kuba Środa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła bardzo przyjazna kursantom , rodzinna atmosfera i bardzo dobre przygotowanie do egzaminu . Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.01.2020

Dariusz Swoboda

Dariusz Swoboda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Doskonale przekazana wiedza teoretyczna, w przystępny i zrozumiały sposób. Jazdy od pierwszej do ostatniej w przyjaznej atmosferze, wielkim plusem jest zmiana instruktorów. Każdy instruktor z którym jeździłem przekazywał swoja wiedzę w sposób bardzo klarowny i zrozumiały. Każdy dokładał małą cegiełkę i wynikiem tego było, że teoretyczny za pierwszym razem bez żadnego błędu i praktyczny również z pierwszym. Dużą pomocą było pojeżdżenie na końcowych jazdach po ulicach gdzie mogą zabrać na egzaminie. Jestem bardzo zadowolony i będę polecał eLMichta Ośrodek Szkolenia Kierowców wszystkim.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.01.2020

Julia Olejarz

Julia Olejarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra organizacja i elastyczny czas dostosowany do kursanta. Każdy instruktor ma dużą wiedzę i indywidualne podejście. Przyjazna, rodzinna atmosfera. Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.01.2020

Alan Blicharski

Alan Blicharski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła pozwala na elastyczne dobranie sobie godzin jazd, a same jazdy zawsze przebiegały w bardzo miłej atmosferze. Miałem przyjemność jeździć z kilkoma instruktorami. Każdy z nich nauczył mnie czegoś nowego i pozwoliło to na zdanie egzaminu za pierwszym razem. Gorąco polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.01.2020

Kuba Wrona

Kuba Wrona
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo wyrozumiali instruktorzy, którzy nie tylko przygotują cię do egzaminu ale też nauczą jeździć ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.01.2020

Iga Stajewska

Iga Stajewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy są świetni, dbają o nasz komfort i każdy szczegół. Grafik jest elastyczny, jazdy są z dużą częstotliwością. W szkole jest świetna atmosfera, bezstresowa.Przede wszystkim można czuć się w pełni zaopiekowanym. Bardzo polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2019

Iza Hajdukiewicz

Iza Hajdukiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Elmichta to najlepsza szkoła jazdy i nie mogłam lepiej trafić, instruktorzy świetnie wykonują swoje zadanie, dają cenne i trafne uwagi i nie przesadzam mówiąc, że z każdego zrobią dobrego kierowcę ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2019

Maja Zielińska

Maja Zielińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, najlepsi instruktorzy, idealny wybór na naukę jazdy.❤

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.12.2019

Sylwia Sylwia

Sylwia Sylwia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100%

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 21.12.2019

Gabrysia Kowalska

Gabrysia Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serduszka polecam! Właściciele jak i instruktorzy są bardzo mili i profesjonalnie podchodzą do swojej pracy. Moi instruktorzy włożyli całe swoje serce w przygotowanie do egzaminu. Wykłady w tej szkole to przyjemność. Zero stresu na jazdach, aż nie chce się wychodzić z samochodu. Z chęcią mogłabym powtórzyć kurs jeszcze raz! Naprawdę, szkoła godna polecenia.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.12.2019

Wiktoria Długosz

Wiktoria Długosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.12.2019

Paulina Bruśnicka

Paulina Bruśnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach! Bardzo serdecznie polecam. Instruktorzy z super podejściem do kursanta tak samo jak właściciele. Bardzo miła atmosfera i pełen profesionalizm!!!✅❣️

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.12.2019

Aleksandra Ołubiec

Aleksandra Ołubiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam ❤️ Pełen profesjonalizm, ceni się także punktualność i indywidualne podejście do każdego kurstanta. Instruktorom zależy aby wytłumaczyć manewry i poruszanie po drodze nie tylko pod egzamin, ale także w życiu codziennym.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.12.2019

Paulina Łochowska

Paulina Łochowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, super instruktorzy, bardzo polecam!!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.12.2019

Marysia Ślusarczyk

Marysia Ślusarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę każdemu polecić tą szkołę jazdy. Zacznę może od wykładów na których była taka fantastyczna atmosfera, ale zarazem były one bardzo rzetelne i to dzięki nim wyniosłam na tyle, że teorię zdałam za pierwszym razem :) Jeśli chodzi o praktykę to jest możliwość jazdy z różnymi instruktorami, co bardzo mi się przydało i spodobało, gdyż każdy indywidualnie podchodzi do kursanta i można wtedy zobaczyć co poprawić, aby było lepiej. Cierpliwość, dobra i pozytywna atmosfera oraz możliwość elastycznego dopasowania godzin jazd to jeszcze jedne z wielu zalet tej szkoły. Jeśli przyszłoby mi wybrać jeszcze raz to nie ma się nad czym zastanawiać- tylko elMichta ❤

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.12.2019

Miłosz Szulc

Miłosz Szulc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy wiedzą co należy robić, moim zdaniem praca wykonywana z pasją. Serdecznie polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 05.12.2019

Zuzia Bisikiewicz

Zuzia Bisikiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach. Wspaniali instruktorzy i właściciele. Super podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.12.2019

Kasiaa Szczepańska

Kasiaa Szczepańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cudowni właściciele, bardzo empatyczni i wyrozumiali zresztą tak samo jak instruktorzy. Najlepsze wykłady na jakich byłam w życiu, miło spędzony czas i dobrze przekazana wiedza. Polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak