Liczba odwiedzin: 44826 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Auto Szkoła Driver

  (433 opinie w tym 319 zaufanych)
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.11.2018

Aleksandra P ......... ip: 188.146.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zajęcia z teorii prowadzone przez Pana Janusza przebiegają w bardzo miłej atmosferze, profesjonalne podejście do kursanta :) Z całego serca polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 10.11.2018

Małgorzata P .........z ip: 5.173.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kurs w szkole Driver to moje drugie podejście do tematu prawa jazdy i polecam tę szkołę w 100 procentach. Po kursie w poprzedniej szkole miałam wrażenie, że nie nadaję się do prowadzenia samochodu i poddałam się po trzeciej nieudanej próbie zdania egzaminu. Podjęłam jednak decyzję, aby zapisać się na kurs drugi raz - tym razem w szkole Driver - i nie żałuję. Już po części teoretycznej, prowadzonej w ciekawy sposób przez pana Janusza, poczułam się pewniej. Podczas pierwszych jazd zobaczyłam ogromną różnicę w tym, jak czuję się na drodze, w porównaniu do poprzedniego kursu - wiedziałam co się wokół mnie dzieje i jak zachować się w różnych sytuacjach. Zdecydowałam się na zdawanie egzaminu w Sieradzu, zajęcia praktyczne również prowadził pan Janusz. Dzięki jego podejściu uwierzyłam, że potrafię jeździć i mogę zdać egzamin (zdałam za trzecim razem), co kilka lat wcześniej wydawało mi się nierealne. Polecam wszystkim, zwłaszcza tym, którzy nie wierzą, że uda im się zdać.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.08.2018

Bartek M .... ip: 94.254.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wspaniała szkoła. Prawdziwa nauka jazdy. Polecam z całego serca. Zdane za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.06.2018

Anna J .......a ip: 31.183.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jak najbardziej polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.06.2018

Adam S .......... ip: 94.254.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

super auto szkoła super instruktor i w ogóle super szybko i sprawnie poszło i udało się za pierwszym razem polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2018

Wiktor R ...j ip: 37.47.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

super auto szkola prawojazdy zdane za pierwszym podejsciem mila atmosfera podczas kursów wspaniali instruktorzy bardzo dobre podejscie do kursanta atrakcyjna cena na prawde lepszej nie udalo mi sie znalezc goraco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.04.2018

Eryk B .........i ip: 94.254.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca , świetna atmosfera mili instruktorzy , przede wszystkim dobrze uczący. Polecam umówić się na jazdy z Lena, Januszem i Andrzejem - najlepsza trójka Oba egzaminy zdane bezproblemowo za pierwszym razem !! Nie bójcie się Maratońskiej

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.03.2018

Agnieszka M ....... ip: 188.146.68.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Przygotowanie perfekcyjne, wszystko wyjaśnione, wytlumaczone, pokazane. Instruktorzy wyrozumiali, cierpliwi i z ogromem wiedzy. Nie ma sie do czego przyczepic. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 31.01.2018

Danuta W .......a ip: 31.183.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Auto Szkoła DRIVER to najlepsza szkoła na świecie. Profesjonalna obsługa od początku do końca i na każdym etapie. Pierwszych profesjonalnych informacji można się już dowiedzieć przez telefon - jak się zapisać, cena kursu, promocje, godziny itp. Po wejściu do biura przy ul. Limanowskiego - serdecznym uśmiechem wita nas pani Kasia. Udziela konkretnych informacji włącznie z cenami, datami i godzinami poszczególnych kursów. Orzeczenie od lekarza medycyny pracy można załatwić na miejscu. Szkolenia w zakresie pierwszej pomocy przeprowadza pan Mirosław Paszczyk i również odbywają się one na miejscu w szkole. Pan Mirosław to profesjonalista-pasjonat kochający zawód ratownika medycznego, co przekłada się na konkretną wiedzę i ogromne doświadczenie w działaniu. Dzięki niemu szkolenie jest interesujące, wciągające, i chwilami zabawne a przez to wiele niezbędnych i praktycznych rzeczy można zapamiętać. Kurs teoretyczny przeprowadza pan Janusz Pawlaczyk - chylę czoła, ponieważ jest niesamowitym profesjonalistą, bardzo konkretny, rzeczowy, potrafi nauczyć przepisów ruchu drogowego oraz co najważniejsze ich zastosowania w praktyce. Przy okazji przytacza mnóstwo ciekawych historii związanych z sytuacjami na drodze, opowiada jak się zachować i tłumaczy dlaczego, jak również pomaga uruchomić myślenie i wyobraźnię, które są niezbędne podczas jazdy. Pyta najtrudniejsze zagadnienia, jakie mogą pojawić się podczas egzaminu teoretycznego. Dzięki temu bardzo dobrze przygotowuje kursantów i łatwo zdać egzamin. Szkolenie praktyczne przeprowadzane jest z różnymi instruktorami – to dobra metoda, bo od każdego można nauczyć się czegoś innego. Gorąco polecam pana Maćka oraz pana Henia, chociaż dziękuję za wsparcie i pozytywne nastawienie pozostałym instruktorom. Pan Maciej jest bardzo kompetentnym, cierpliwym, opanowanym, spokojnym, dokładnym instruktorem i jednocześnie fachowcem i profesjonalistą w swojej dziedzinie. Dokładnie i przejrzyście tłumaczy zasady świeżemu kursantowi. Potrafi zmotywować i zbudować morale, co akurat w moim przypadku było bardzo potrzebne. Liberalny i dający mnóstwo autonomii – pozwala robić błędy i daje czas, żeby się na nich uczyć. Niezastąpiony do przełamywania własnych ograniczeń i stresu związanego z nauką jazdy w ruchu drogowym. Elastyczny w działaniu – dopasowuje się do predyspozycji kursanta. Żartami rozluźnia atmosferę. Udziela konstruktywnych uwag. Pan Henryk to instruktor kompetentny, miły, cierpliwy, spokojny, opanowany – dusza człowiek oraz fachowiec i profesjonalista. Konkretnie i rzeczowo przygotowuje do egzaminu oraz uczy dynamicznej jazdy w ruchu drogowym. Konsekwentny i skrupulatny – miliony razy pokierował mnie na najtrudniejsze trasy, żeby sprawić, aby egzamin nie był stresujący. Bardzo solidny, żaden błąd nie umknął jego uwadze – poprawiałam błędy aż do ich wyeliminowania, co okazało się bardzo pomocne. Zabawna rymowanka pana Henia przydała się na egzaminie: „Przed zakrętem wyhamować, wcisnąć sprzęgło, zredukować”. Udziela konstruktywnych porad i konkretnie przekazuje wiedzę. Profesjonalna szkoła. Bezstresowa atmosfera, instruktorzy fachowi i doświadczeni – potrafią konkretnie i rzeczowo przekazać wiedzę zarówno teoretyczna jak i praktyczną. Elastyczne godziny szkolenia praktycznego, zawsze dopasowane do potrzeb kursanta. Najnowsze modele aut, co jest ważne dla początkujących, żeby łatwiej poradzić sobie z pojazdem. Instruktorzy uczą jeździć a nie tylko zdać egzamin. Plac manewrowy blisko ul. Maratońskiej, gdzie odbywają się egzaminy. Czas, który spędziłam na zdobywaniu wiedzy i umiejętności był niesamowitą przygodą i czystą przyjemnością. Nie boję się jeździć samochodem, stałam się pewniejsza siebie na drodze i wierzę w swoje umiejętności. Serdecznie dziękuję i gorąco polecam Auto Szkołę DRIVER wszystkim, którzy chcą nauczyć się jeździć i zdać egzamin!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2018

Dorota W .......c ip: 83.7.29.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorzy bardzo spokojnie i rzeczowo podchodzą do nauki. Jazdy umawiane na tydzień wprzód, także można szybko skończyć kurs. Jazdy po trasach egzaminacyjnych pozwoliły dobrze poznać okolice. Ucząc się od podstaw egzamin zdany za pierwszym podejściem. Dodatkowym plusem jest możliwość rozłożenia płatności za kurs na raty.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

częste zmiany instruktorów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.12.2017

Mateusz F ....l ip: 31.182.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

polecam z całego serca, teoria super z panem Januszem oraz praktyka z instruktorem panem Pawłem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2017

Piotr T ....h ip: 31.0.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ciekawe i bardzo dobrze prowadzone wykłady, na których w sposób przystępny i szczegółowy omawiane są zasady ruchu drogowego i kodeks drogowy. Jazdy praktyczne punktualnie na czas. Część praktyczna prowadzona w bardzo przystępny sposób, w przyjemnej i przyjaznej atmosferze. Ukłony w stronę p. Janusza! Złoty człowiek, cierpliwy, pouczający, dający konstruktywne uwagi, instruktor z powołania, który potrafi nauczyć jazdy praktycznie od zera do poziomu kierowcy, który płynnie i pewnie porusza się na drodze. Polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

ukryte koszty dodatkowe

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2017

Michał M ......i ip: 31.183.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Teoria za 1 razem na 100%, praktyka za 1 razem, bez większych błędów. Jak już było tu wielokrotnie pisane: -część teoretyczna naprawdę świetna, aż szkoda, że nie da się dać 6 gwiazdki -część praktyczna... Tu już bywało trochę gorzej, zarówno w kwestiach organizacyjnych, rozpoczynaniu jazd kilka minut później, kończeniu kilka minut wcześniej, jak i na lekkim braku proporcjonalności pomiędzy ilością czasu spędzonego na placyku (gdzie instruktor nie ma zbyt wiele roboty), a np nauka parkowania (gdzie z kolei cały czas musiałby być skupiony). Mimo to uważam, że dla osoby wiedzącej czego dokładnie chce się nauczyć i która sama o to poprosi, szkoła ta będzie odpowiednia do dobrej i szybkiej nauki jazdy. Ze swojej strony polecam naukę z Panią Karoliną, oraz z Panem Marcinem, oraz dla osób ze słabą motywacją unikanie pana Jacka.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, skracanie czasu trwania jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.10.2017

Natalia M .........k ip: 188.246.155.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna autoszkoła, zarówno zajęcia teoretyczne i praktycznie na wysokim poziomie. Jazdy z kilkoma instruktorami, ale jak dla mnie najlepszy jest Tomek. Egzamin państwowy na Smutnej zdany za 1 razem. Z pewnością mogę polecić innym tą autoszkołę :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.08.2017

Sylwia G ......a ip: 94.254.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę a przede wszystkim Janusza Pawlaczyka.Instruktor bardzo cierpliwy i wyrozumialy.Dzieki p.Januszowi bez problemu mozna zdac egzamin

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.08.2017

Konrad W .....i ip: 164.126.141.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wykłady teorytyczne na wysokim poziomie, podobnie jak jazdy. Zostałem przygotowany do egzaminu państwowego bardzo dobrze i jestem w pełni zadowolony z ukończonego kursu. Instruktor był bardzo miły, kulturalny i łatwo przyswoiłem całą wiedzę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.08.2017

Oliwia S .....k ip: 31.182.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo miła atmosfera, przystępna cena, super instuktorzy. Gorąco polecam ❤

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.08.2017

Damian M ..........i ip: 31.182.142.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam na kurs kategorii A. Pełen profesjonalizm

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.07.2017

Dorota L .......... ip: 31.182.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła - polecam ale zadawajcie w Sieradzu. Dzięki najlepszemu instruktorowi pod słońcem panu Januszowi Pawlaczyk, kilka dni temu zdałam egzamin na prawo jazdy kategorii B za pierwszym razem. Jeśli nigdy nie jeździłaś(eś) to przy takim instruktorze na pewno zdasz za pierwszym razem!!! Zajęcia teoretyczne prowadzone również przez pana Janusza ciekawe z poczuciem humoru, więc nie ma czasu na nudy. Jazdy upłynęły w super atmosferze-bez stresu, praktycznie zawsze na wesoło. Jest Instruktorem wyrozumiałym, cierpliwym i nie wprowadza nerwowej atmosfery. Każdy element jest dokładnie wyćwiczony z kursantem i spokojnie wytłumaczony. Dziękuję panu za wszystko i nigdy pana nie zapomnę jest pan SUPER INSTRUKTOREM I CZŁOWIEKIEM!!!!! Mały minusik daję dla pani i pana pracujących w biurze na ul. Limanowskiego gdyż podczas egzaminu wewnętrznego zbyt głośno rozmawiają.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 28.07.2017

Marzena K ..........k ip: 94.254.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam auto szkołe z Zachodniej. Bardzo dobrze przygotowują na egzamin. Ja nie zdałam za pierwszym razem, nie dlatego że źle byłam przygotowana, ale z własnej głupoty. Instruktorzy przemili, jazdy bardzo szybko mijają. Po skończonym kursie człowiek czuje się pewnie za kierownicą i nie boi się pojechać w daleką podróż.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2017

Piotr B .........i ip: 31.182.175.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdalem w Sieradzu za pierwszym razem bez zadnego problemu.Instruktor Marcin profesjonalnie przygotowal mnie do egzaminu.Dzieki Marcin za cierpliwosc i wyrozumialosc:)Szczerze polecam.Piotr Banachowski

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.07.2017

Piotr S .......z ip: 217.172.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam auto-szkołę Driver z ul.Zachodniej przy Limanowskiego ,oraz jazdy z instruktorem i wykładowcą ,panem Januszem , luźna atmosfera a przy tym nauka,nauka i jeszcze raz nauka :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2017

Alan S ......k ip: 31.182.174.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Mojm zdaniem najlepsza szkoła w Łodzi.Zdałem za pierwszym razem. Marcin Pawlaczek instruktor pierwsza klasa.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.06.2017

Elżbieta K ....s ip: 176.221.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dzisiaj zdałam egzamin praktyczny na prawo jazdy kat. B w Sieradzu. Zdałam dlatego, że miałam super instruktora z Tej właśnie auto szkoły. Pan Janusz Pawlaczyk jest spokojnym, cierpliwym i bardzo profesjonalnym instruktorem, jego doświadczenie i profesjonalizm a także poczucie humoru sprawiało, że każda godzina jazdy upływała w bezstresowej atmosferze i uczyłam się jak stać się prawdziwym kierowcą z kogoś kto nie miał pojęcia o jeżdżeniu, za co Panu Januszowi bardzo dziękuje. Bardzo się cieszę, że trafiłam właśnie do auto szkoły Driver i trafiłam na tak wspaniałego instuktora, który nie tylko potrafi przekazać wiedzę teoretyczną ( prowadził z nami w ciekawy sposób wykłady ) to jeszcze ma ogromne doświadczenie praktyczne i potrafi je w prosty i cietkawy sposób przekazać. Bardzo dziękuje Pamie Januszu, bo dzięki Panu zdałam swój egzamin. Polecam wszystkim Tą właśnie auto szkole. Bardzo dziękuje. Kursantka Ela K.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.06.2017

Jakub M .......k ip: 31.182.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam Auto Szkołę Driver, dzięki nim zdałem teorię i praktykę za pierwszym razem :-) Wykłady były prowadzone bardzo ciekawie, a jazdy zawsze przebiegały w miłej i wesołej atmosferze. Szczególne podziękowania dla instruktorów-p. Leny i p. Leszka bo dzięki nim udało mi się tak szybko zdać egzamin. Zdecydowanie polecam :-)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

skracanie czasu trwania jazd, wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.04.2017

Daniel Z ..........i ip: 94.254.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm. Dzięki tej szkole udało mi się wyeliminować wszystkie błędy i spokojnie zdać egzamin. Daniel Z.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.04.2017

Tomasz B ........z ip: 193.33.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Witam. Prawo jazdy kat C i C+E. Zdane z powodzeniem. Obecnie jazdy na kurs na przewóz rzeczy... Ale od początku... Prawo jazdy B posiadałem od 1993 roku. Zapisałem się na C. Wykłady prowadzone przez Pana J. Pawlaczyka - mimo mojego stażu na B - bardzo ciekawe i muszę przyznać, że uświadomiły mi wiele rzeczy, na które do tej pory nie zwracałem uwagi. Następna sprawa: praktyka. I tu spotkanie z Panem Witoldem na ul. Żniwnej. Oczywiście od początku plac manewrowy. Wydawało mi się (wcześniej jeździłem busem do 3,5t + przyczepa), że placyk to "pikuś". Nic bardziej mylnego. Pan Witold dał mi się "wykazać" na rękawie". Robiłem co umiałem. Po 2 godz jazdy, nie czułem lewej ręki od kręcenia kierownicą, ale byłe uparty na swój sposób jazdy. Na następnej lekcji... posłuchałem rad P. Witka: powoli... lekkie ruchy kierownicą... nie machamy jak na patelni... Rezultat: mnie nie bolały ręce a "rękaw" wychodził bezbłędnie. Prawo jazdy na C zaliczone. Zapisałem się na C+E. Tu już nie ma teorii. Same jazdy. I znów spotkanie z naprawdę sympatycznym Panem Witkiem... Scenariusz się powtarzał.... I ponownie rady Pana Witolda, jak operować kierownicą, łamaniem zestawu na placu.... NIEOCENIONE. Prawko C+E zdane. Obecnie "wyjeżdżam" kwalifikacje na przewóz rzeczy.... Jazda z Panem Witoldem... uczy... daje do myślenia... PS. Jak zaczynacie jazdę z Panem Witoldem... pamiętajcie... Nie wyjedziecie na miasto dopóki Was nie przeegzaminuje ze znajomości kodeksu.. I za to dla Niego wielki szacunek... Tomasz Batorowicz

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.04.2017

Jakub K ......i ip: 84.40.215.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super auto szkoła jak i podejście do kursanta. Na pewno na długo w pamięci zachowane zostaną opowieści jak i super poczucie humoru pana Janusza na wykładach. Co do praktyki wiele zawdzięczam panu Łukaszowi i Maćkowi, którzy wiele nauczyli co zaowocowało na egzaminie. Gdybym jeszcze raz miał zdawać z pewnością wybrał bym drivera, serdecznie polecam ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

skracanie czasu trwania jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.04.2017

Natalia M ...n ip: 31.182.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Egzamin zdany za 1 razem. W dzisiejszych czasach, kiedy szkoły nauki jazdy wyrastają niczym grzyby po deszczu, nie łatwo znaleźć odpowiednią szkołę. Mylne jest również myślenie, że "pojeżdżę z instruktorem 30 godzin, to wszystkiego się nauczę". To nieprawda. To bardzo częsty tok myślenia i niestety nierzadko powielany. Z pełną odpowiedzialnością polecam DRIVER przy ul. Broniewskiego. Z mojej strony szczególne podziękowania dla pana Jacka Kwiatkowskiego za to, że uczył mnie jak być dobrym kierowcą, a nie tylko jak zdać egzamin. To rzetelny, ale także wymagający instruktor. Profesjonalizm, to cecha, dzięki której Jacek stał się moim autorytetem. Bo tylko dobry fachowiec oszczędzi wielokrotnego podchodzenia do egzaminu. Początki mojej przygody z nauką jazdy bywały częstokroć stresujące, a jazda samochodem stanowiła dla mnie spore wyzwanie. Po pierwszych godzinach spędzonych z Jackiem wiedziałam już, że zdoła on przygotować mnie do egzaminu na prawo jazdy. Wszystko na spokojnie i z humorem. Cechą każdego instruktora powinna być cierpliwość i komunikatywność, a tego Jackowi nie brakuje. Jako cierpliwy instruktor pozwolił mi krok po kroku poznać własne umiejętności oraz tajniki prowadzenia samochodu bez zbędnych upomnień czy uprzedzeń. Dzięki umiejętności indywidualnego podejścia do kursanta, zbudował między nami wspaniałą atmosferę oraz sprawił, że z chęcią przychodziłam na kolejne godziny jazd. To profesjonalista przygotowany na błędy kursanta i jego niebezpieczne zachowania. Dzięki niemu nawet najbardziej zawiłe zagadnienia i umiejętności przestały być dla mnie problemem. Egzamin zdany za pierwszym razem, prawo jazdy wkrótce w portfelu. Dziękuję bardzo za wspaniałą współpracę JACKU, tylko dzięki Tobie egzamin praktyczny nie był żadnym zaskoczeniem. Jesteś instruktorem, który daje poczucie dobrze zainwestowanych pieniędzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.03.2017

Emilia N ...k ip: 37.7.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Moim zdaniem jest to jedna z najlepszych Auto-szkół w Łodzi. Instruktor z którym miałam przyjemność uczyć się jeździć, Pan Marcin udzielił mi wielu cennych i użytecznych rad. Ponadto posiada bardzo dużą wyrozumiałość i cierpliwość. Jestem mu bardzo wdzięczna za każdą poświęcona mi chwilę. Uważam, że jeśli ktoś planuje naukę jazdy to Auto-szkoła Driver jest najlepszym wyborem. Serdecznie polecam. Emilka.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak