AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów

 385 opinii w tym 277 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów
ul. Curie-Skłodowskiej 18
26-610 Radom

Kontakt

Opis

UWAGA! NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 17 SIERPNIA 2021 ROKU O GODZ 17:00. ZAPISZ SIĘ NA KURS korzystając ze strony www.superprawojazdy.pl lub poprzez stronę Ośrodka "AS" www.as.radom.pl

Więcej informacji pod nr tel.: 48 385 86 03.

*************************************

W ubiegłym roku Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" obchodził 20-lecie założenia - jest jednym z najdłużej i nieprzerwanie funkcjonujących placówek tego typu w regionie radomskim. Do chwili obecnej szkolenie w zakresie kat. A i B w tym Ośrodku łącznie przeszło ponad 10 000 kandydatów na kierowców. W roku 1998 z pierwszego kursu skorzystało 7 osób - obecnie w organizowanych comiesięcznych kursach, tych, którzy pragną odbyć szkolenie wyłącznie w Ośrodku "AS" bierze udział w liczbie 60-90 osób.Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" należy do nielicznych w kraju, który kształci osoby niepełnosprawne, nieustannie współpracując w tym zakresie z WORD w Radomiu. Wykorzystywane do tego celu są wyposażone w automatyczną skrzynię biegów pojazdy marki Mercedes klasy A i Toyota Aygo. Jest przystosowany do wszelkich dysfunkcji ruchowych. Przy użyciu tego pojazdu osoba niepełnosprawna zarówno przechodzi szkolenie na kierowcę, jak i odbywa w nim egzamin państwowy. Ośrodek ten jest także organizatorem corocznych warsztatów dla ponad 100 instruktorów nauki jazdy z regionu radomskiego. Prowadzi szkolenia w zakresie operatorów/pilotów BSP UAVO - drony. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" zajmuje 1 miejsce w tzw. zdawalności według zestawienia przygotowanego przez Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Radomiu, opublikowanego w Biuletynie Informacji Publicznej Urzędu Miejskiego w Radomiu. Od dłuższego czasu zajmuje niekwestionowaną pierwszą pozycję w regionalnych rankingach zdawalności egzaminów teoretycznych państwowych, a także jedną z najwyższych dotyczących egzaminów praktycznych państwowych. Dane te są opublikowane przez Gazetę Wyborczą.W części teoretycznej szkolenia wykłady osobiście prowadzi Pan Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy, współautor książki pt.: "Mazowiecki GAMBIT", pilot samolotu i instruktor z licencją UL.Kadrę instruktorów stanowią wykwalifikowani, kompetentni i doświadczeni instruktorzy w liczbie 9 osób.Wśród nich: 1. Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, pilot samolotów z licencją UL, specjalista w dziedzinie prawa drogowego. 2. Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy oraz instruktor techniki jazdy; trener jazdy defensywnej; wykładowca, autor prezentacji multimedialnych dotyczących techniki jazdy i safe driving; koordynator Ośrodka, ekspert ogólnopolskiego Tygodnika Prawo Drogowe@News; autor "Rad dla zielonych listków" na portalu L-instruktor, autor skandynawskiego modelu kształcenia kierowców pod nazwą "Projekt Skandynawia"; pasjonat kognitywistyki i psychologii transportu. 3. Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy. 4. Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog. 5. Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy. 6. Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy. 7. Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy. 8. Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy. Nasi instruktorzy swoje kwalifikacje i kompetencje poszerzają poprzez udział w różnego rodzaju warsztatach, szkoleniach, kongresach, a także eventach. Uczestniczą także w szkoleniach na torach samochodowych w tzw. warunkach specjalnych - zobacz galerię. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" między innymi zapewnia: - badania lekarskie- materiały szkoleniowe (podręcznik, płyta DVD, e-learnig) - nowoczesne środki dydaktyczne w postaci tablic, plansz, projekcji filmowych i prezentacji multimedialnych- flotę samochodową składającą się z pojazdów marki Hyundai i20 - wersje pojazdów egzaminacyjnych- własny pełnowymiarowy plac manewrowy, umożliwiający wykonywanie zadań egzaminacyjnych za pomocą kilku pojazdów w tym samym czasie. Jeden z pasów ruchu przeznaczony do wykonywania zadania nr 2 (ruszanie z miejsca oraz jazda pasem ruchu do przodu i tyłu) posiada lekki spadek terenu o kącie nachylenia dokładnie odpowiadającemu pochyleniu terenu obu placów manewrowych WORD - przy ul. Suchej 13 i przy ul. Radomskiego 1, co dla osoby początkującej może mieć niemały wpływ na wynik egzaminu państwowego.

=============================

Przypominamy: NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 17 SIERPNIA 2021 ROKU O GODZ 17:00!

=============================

Szczegółowe informacje: - od poniedziałku do piątku w godz 9:00-17:00 pod nr tel.: 48 385 86 03- na stronie internetowej Ośrodka: www.as.radom.pl- pod adresem e-mail: as.radom@interia.pl

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

17.08.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18, Data rozpoczęcia kursu może ulec nieznacznej zmianie.

WIĘCEJ Cena dla uczniów i studentów.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Indywidualny, Raty własne

2700 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs przyśpieszony można zrealizować w miesiąc.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Specjalny

2500 zł

17.08.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18, Data rozpoczęcia kursu może ulec nieznacznej zmianie.

WIĘCEJ Kurs dla osób niepełnosprawnych - o różnych dysfunkcjach ruchowych. Istnieje możliwość sfinansowania ze środków Unii Europejskiej.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych samochodami: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

J.Angielski, J.Rosyjski, Manualna skrzynia

2200 zł

17.08.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs w języku obcym:
-> j. angielski
-> j. rosyjski

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Zajęcia na motocyklu Yamaha XJ6.
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

17.08.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Cena kursu dla osób, które nie są studentami i uczniami.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2500 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów. W ofercie: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Cena dotyczy zajęć w dni powszednie na samochodach z manualną skrzynią biegów.
W dni świąteczne i weekendy cena: 90 zł za godzinę zajęć.

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Klaudia Gizan

Klaudia Gizan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy z Panem Markiem Dworzeckim ;) Po dosyć słabej szkole nauki jazdy lekcje doszkalajace u Pana Marka okazały się strzałem w 10 . Po pierwszej lekcji dowiedzialam się więcej niż przez cały kurs w poprzedniej szkole jazdy. Profesjonalizm w pełnym tego słowa znaczeniu . Pan Marek ma doskonałe podejście do kursanta i przede wszystkim potrafi przekazać ogrom wiedzy która zostaje z nami juz na zawsze. Po zdanym egzaminie aż żal żegnać się z Panem Markiem, będzie mi brakowało tych lekcji i cennych wskazówek :) Gdybym miała drugi raz wybierać szkolę jazdy teraz już wiem ze tylko As i Pan Marek Dworzecki Polecam z całego serca :)

Odpowiedź:

Pani Klaudio, bardzo nam miło, że Pan Marek Dworzecki przekazał Pani dużą dawkę wiedzy. Pani żal wynikający z zakończenia zajęć z Panem Markiem wiele mówi o naszym szkokeniowcu. Gratulujemy zdania egzaminu na prawo jazdy. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jagoda Sępioł

Jagoda Sępioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam instruktor Panią Bogusławę Janik :) Super podejście, cierpliwość, umiejętnie przekazuje wiedze i każda niezrozumiała rzecz staje się jasna. Dzięki pracy z Panią Bogusią egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam z całego serca !

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię. OSK AS.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Julia Rybska

Julia Rybska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam Panią Bogusławę Janik! Pełen profesjonalizm oraz spokój w stosunku do kursanta, nauka jazdy jest przyjemna i bezstresowa. Egzamin praktyczny po kursie z panią Bogusia zdałam za pierwszym razem, ponadto egzaminator wyraził duże zadowolenie w związku z moimi nabytymi umiejętnościami podczas kursu. :) Gorąco polecam!!

Odpowiedź:

Pani Julio, dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzanna Maciejczyk

Zuzanna Maciejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy As Radom. Miałam przyjemność jeździć z Panem Piotrem Cieślikiem. Jest to cierpliwy i wyrozumiały człowiek .Posiada ogromną wiedzę ,a jazdy odbywały się w miłej atmosferze. Polecam !

Odpowiedź:

Szanowna Pani, dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Adamczyk

Wiktoria Adamczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Marek Dworzecki ma doskonałe podejście do kursanta, miałam u Pana jazdy doszkalające. Wiedza, jaką Pan Marek włada jest ogromna. Po kilku jazdach z Panem Markiem zdałam egzamin bezbłędnie, egzaminator stwierdził, że moja jazda jest defensywna, dynamiczna, jednym słowem mówiąc perfekcyjna, nie miał żadnych uwag . Naprawdę goraco polecam naukę z Panem Markiem!!!

Odpowiedź:

Pani Wiktorio, bardzo nam miło, że miała Pani okazję kształcić się na kierowcę pod okiem naszego szkoleniowca Pana Marka Dworzeckiego. Cieszymy się, że Pani wyjątkowe umiejętności zostały zauważone i docenione przez egzanintora. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Agnieszka Gaw

Agnieszka Gaw
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Marek prowadził moje jazdy doszkalające. Pełen profesjonalizm w podejściu indywidualnym do mnie, fachowość i miła atmosfera podczas jazdy. Serdecznie polecam::))

Odpowiedź:

Szanowna Pani, bardzo nam miło. Cieszymy się, że Pan Marek Dworzecki pomógł Pani w udoskonaleniu sztuki prowadzeniu pojazdu. Życzymy bezpiecznej jazdy. :) OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Heda

Michał Heda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy AS Radom oraz panią instruktor Bogusławę Janik. Po kilku godzinach doszkalających z nią czułem się dobrze przygotowany do egzaminu.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i rekomendacje. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Justyna Fitas

Justyna Fitas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła! Jeździłam z Panem Piotrem bardzo cierpliwy i pomocny, z ogromną wiedzą i doświadczeniem instruktor. Nigdy nie ma problemu z dogadaniem się!♥!!!!!

Odpowiedź:

Pani Justyno, dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy! :) OSK AS

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Kacper Poneta

Kacper Poneta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Mam za sobą kurs w innej szkole. Odbywalem jazdy doszkalające u innych instruktorów, ale dopiero P. Bogusia Janik tak naprawdę nauczyła mnie jak dobrze prowadzić auto i funkcjonować w ruchu ulicznycznym. Podejście Pani intruktor jest bardzo profesjonalne. Znakomicie wychwytuje błędy i przekazuje praktyczne informacje jak je wyeliminować. Reaguje na potrzeby kursanta (masz problem z manewrami na placu? Robimy manewry. Nie czujesz się pewnie na tym rondzie? W porządku, musisz zwracać uwagę na to i na to.). Bardzo wysoko cenię wkład Pani Bogusi w mój zdany egzamin na prawo jazdy. Z całą pewnością będę polecał szkołę As oraz szkolenie z Panią Bogusią każdemu znajomemu.

Odpowiedź:

Szanowny Panie, bardzo nam miło. Dziękujemy za wyrażenie swojej opinii i rekomendacje naszej Szkoły oraz instruktorki. Pozdrawiamy! :) OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adam Rutkowski

Adam Rutkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Marek Dworzecki jest niesamowitym instruktorem, przekazuje ogrom wiedzy która ma na celu przygotować nas nie tylko do państwowego egzaminu ale także do bezpiecznej i prawidłowej jazdy po drogach publicznych. Jazda z nim to czysta przyjemność miła atmosfera, ogrom pomocnych rad odnośnie techniki kierowania i zachowania na drodze. Gorąco polecam

Odpowiedź:

Panie Adamie, bardzo nam miło. Cieszymy się, że otrzymał Pan szlify od naszego instruktora techniki jazdy i trenera jazdy defensywnej. Wynik egzaminu mógł być pozytywny. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy bezpiecznej jazdy. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Mazur

Patrycja Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam ośrodek szkolenia kierowców AS, w szczególności instruktora Pana Marka Dworzeckiego. Wszystko wytłumaczone w bardzo prosty i klarowny sposób, zostało mi przekazane bardzo dużo wiedzy, które ułatwią poruszanie się w codziennym ruchu miejskim, bardzo dziękuję Panu Markowi za poświęcony czas, profesjonalizm i cierpliwe podejście.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Janek Trybulski

Janek Trybulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam szkołę jazdy AS Radom oraz panią instruktor Bogusławę Janik. Z panią Bogusią miałem tylko jazdy doszkalające, jednak przez te trzy godziny dowiedziałem się od niej tak dużo, że za drugim razem podchodziłem do egzaminu z większą pewnością i znacznie mniejszym stresem - duża wiedza merytoryczna i praktyczna. Do tego wszystkiego pani Bogusława jest osobą bardzo pogodną i cierpliwą, wobec czego jazdy z nią były miłym doświadczeniem.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adam Żukiel

Adam Żukiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy AS Radom. W szczególności panią instruktor Bogusławę Janik, miła atmosfera, cierpliwość, elastyczność w terminach, a przede wszystkim świetne przygotowanie do egzaminu. Praktyczna wiedza i rewelacyjne sposoby nauczania. Każdemu z czystym sumieniem polecam odbycie kursu u Pani Bogusławy Janik.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Zugaj

Natalia Zugaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mocno polecam szkołę jazdy As. Wykłady były przeprowadzone w ciekawy sposób, nie były nudne, a przekaz był prosty. Rekomenduje jazdy z Panią Bogumiłą. Pani instruktor ma bardzo duża cierpliwość, zawsze stara się wytłumaczyć wszystko, jeśli widziała, że z czymś mam większy problem to ćwiczyłyśmy to aż się nie nauczyłam. Pani Bogusia bardzo przykłada się do swojej pracy, widać, że robi to z powołania. Daje bardzo cenne wskazówki, które mogą przydać się nie tylko na egzaminie, ale i w późniejszej jeździe. Zdecydowanie Pani Bogusi to osoba u której można się wiele nauczyć. Naprawdę mogę polecić kurs właśnie z nią.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Smorągiewicz

Paulina Smorągiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wysłałaś wiadomość Dzisiaj o 22:09 Z całego serca polecam szkołę jazdy As a w szczególności instruktora Pana Marka Dworzeckiego. Przed wyborem odpowiedniej szkoły nauki jazdy nie brałam pod uwagę odlegości od miejsca zamieszkania, lecz szukałam wszelakich informacji, aż natrafiłam na artykuły Pana Marka. Byłam pod wielkim wrażeniem ich zawartości, wiele informacji, o których nigdy bym nie pomyślała. Warto zaznaczyć, że Pan Marek jest ekspertem w Tygodniku Prawo Drogowe News oraz że nawet policja propaguje Jego publikacje. Pomimo strachu przed pierwszymi jazdami czułam się pewnie u boku tak obeznanego instruktora. Poznałam technikę defensywnej, bezpiecznej jazdy. Nauczyłam się różnych rodzai operowania kołem kierownicy (kartingowy, drogowy, manewrowy) i wiele więcej cennych informacji. Dzięki temu jestem pewna prowadząc pojazd oraz szczęśliwa gdy mogę przekazać te informacje moim bliskim. Jest to osoba cierpliwa, wyrozumiała, wszystko dokładnie wytłumaczy, wykonuje swoją pracę z powołania na najwyższym poziomie, jest to niesamowity profesjonalizm. Atmosfera podczas kursu bardzo przyjemna, zanim się zorientowałam jazdy dobiegały końca. Z ogromna przyjemnością prowadziłam z Panem Markiem kurs, był to czas którego nigdy nie zapomnę. Nie ukrywam jestem bardzo z siebie dumna, że udało mi się zdobyć prawo jazdy, ale jeszcze bardziej cieszę się z wiedzy jaką przekazał mi Pan Marek. Z całego serca polecam ????

Odpowiedź:

Pani Paulino, bardzo nam miło, że docenia Pani współpracę z Panem Markiem Dworzeckim. Cieszymy się także, że kurs na prawo jazdy w OSK AS pod okiem Pana Marka pozostawił tak wspaniałe wspomnienia. Gratulujemy zdobycia uprawnień i... szerokiej drogi! Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Pozdrawiamy - OSK AS.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Drab

Aleksandra Drab
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs w Asie oceniam bardzo wysoko. Wykłady były bardzo ciekawe, nie tylko pod względem merytorycznym, ale też praktycznym, ponieważ dużo zagadnień było ujęte w przykładach. Bardzo polecam jazdy z panią Bogusią, która z ogromną cierpliwością pochodziła do mojej osoby. Jednym słowiem instruktor z powołania. Zawsze odpowiedziała na każde zadane pytanie i była elastyczna, jeśli chodzi o wybór terminu jazd. Po zakończonej lekcji zawsze było podsumowanie jazdy, zalecenia co należy poprawić oraz motywacja. Atmosfera genialna, zero sztywności. Nie ma co się zastanawiać, tylko ucz się z Panią Bogusią przyszły kursancie :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kamila Zugaj

Kamila Zugaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy As, a szczególności Pana Marka Dworzeckiego, kurs przeprowadzony w wzorowy sposób, atmosfera w czasie jazd była bardzo przyjemna, wszystko wytłumaczone w bardzo jasny i klarowny sposób, zostało mi przekazane bardzo dużo wiedzy, które ułatwią poruszanie się w codziennym ruchu miejskim, bardzo dziękuję Panu Markowi za poświęcony czas, profesjonalizm i cierpliwe podejście.

Odpowiedź:

Pani Kamilo, bardzo nam miło. Gratulujemy zdania egzaminu. Dziękujemy za opinię. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy! OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Wojciechowski

Mateusz Wojciechowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mega mega dobra szkoła.Świetne przygotowanie zarówno teoretyczne jak i praktyczne. Na więcej uwagi zasługuje tu instruktor Piotr Cieślik który wykonuje kawał dobrej roboty.Gość potrafi zrobić coś z niczego. Podczas jazd mega dobra,luźna atmosfera. Dodam jeszcze że do mnie trzeba było dużo dużo cierpliwości, za co dziękuję i serdecznie polecam.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Kwaśniewska

Agnieszka Kwaśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę As z całego serca, a w szczególności Pana Piotra Cieślika! Świetne prowadzony kurs, wszystko jasno przedstawiane. Atmosfera w trakcie jazd zawsze była bardzo przyjemna, wszystko świetnie wytłumaczone, ze spokojem omówiony każdy błąd. Bardzo dobre podejście do kursanta, nie ma nerwowej atmosfery podczas jazd. Na jazdy przychodzi się z przyjemnością oraz bez stresu. Nie można zapominać o bardzo ciekawie prowadzonych wykładach przez Pana Marcina, które nie były tylko nudną teorią, ale zachęcały do czynnego udziału.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Golinski

Kuba Golinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam najlepsza szkoła jazdy w Radomiu i najlepszy instruktor Pan Piotr Cieślik. :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Rafał Flont

Rafał Flont
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po zakończeniu częsci teoretycznej wraz ze zdaną teorią i przejeżdżonymi 30h niestety potrzebowałem więcej czasu by poczuć się komfortowo i pewnie za kierownicą, zmieniłem więc szkołę na szkołę AS. Instruktor pan Ireneusz Marzec na którego trafiłem, okazał się być bardzo pomocną osobną dzięki której stopniowo, ale w końcu wyszlifowałem się jako kierowca i zdałem egzamin praktyczny. Jeśli zajdzie kiedykolwiek okoliczność by prywatnie kogoś polecić, tą osobą będzie pan Irek.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Flasiński Wojtek

Flasiński Wojtek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo ale to Gorąco polecam szkołę AS szczególnie pana Instruktora Piotra Cieślika Mega niesamowity człowiek przez 3h nauczył mnie to co inni robią 30h dzięki jego radom i podejścia do mnie udało mi się zdać szkoła warta każdych złotówek

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Michał Zieliński

Michał Zieliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, świetne przygotowanie, profesjonalizm,dobrze przeprowadzony kurs merytorycznie i praktycznie, egzamin na prawo jazdy zdany. Pan instruktor Piotr Cieślik? TOP

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Kupidura

Michał Kupidura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Pana Piotra Cieślika, z którym jazdy były wartościowe i godne polecenia. Wszystkie wskazówki były proste, konkretne i skuteczne. Pan Piotr jest cierpliwy i naprawdę można się dużo nauczyć. Atmosfera w aucie zawsze była super. Niezapomniane chwile. Zdane za 1 razem, to samo mówi za siebie. Pozdrawiam :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Kawińska

Julia Kawińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam ośrodek szkoleniowy As, a w szczególności Pana Marka Dworzeckiego. Pan Marek jest człowiekiem bardzo życzliwym, sympatycznym, komunikatywnym, otwartym, ma również wspaniałe poczucie humoru, dzięki czemu wszystkie jazdy przebiegały w bardzo przyjemnej i miłej atmosferze. Kultura osobista i etyka zawodowa na najwyższym poziomie. Dodatkowo każde zajęcia umilała bardzo dobrze dobrana muzyka, dzięki której nawet po stresującym dniu, człowiek potrafił się uspokoić i w pełni skoncentrować na jeździe. Co więcej Pan Marek potrafi zbudować wspaniałą relacje z kursantem, na każde jazdy przychodziłam z przyjemnością. Pan Marek jest człowiekiem niezwykle kompetentnym i skrupulatnym, posiada ogrom wiedzy z zakresu jazdy defensywnej oraz podstawowych technik kierowania pojazdem, co stanowi fundament Jego pracy. Całą swoją wiedzę i doświadczenie potrafi przekazać w bardzo zrozumiały i efektywny sposób. Profesjonalizm i pełne zaangażowanie Pana Marka przyniosły znakomite efekty, stałam się samodzielnym, a przede wszystkim świadomym kierowcą, za co jeszcze raz bardzo dziękuję. Jednym słowem Pan Marek to instruktor z powołania. Na pierwszy rzut oka widać, że zawód, który wykonuje jest Jego pasją.

Odpowiedź:

Pani Julio, cieszymy się, że miała Pani możliwość współpracować z Panem Markiem Dworzeckim. Dziękujemy za podzielenie się swymi spostrzeżeniami - jest nam bardzo miło. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. Pozdrawiamy - Zespół OSK AS.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Puszczyński

Bartek Puszczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dzisiaj zdałem egzamin na prawo jazdy, wcześniej podchodziłem do egzaminu kilka razy, a dopiero po jazdach doszkalających u Pani Bogusławy udało mi się zdać po kilku godzinach jazd doszkalających. Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu instruktorkę Panią Bogusławę Janik. Profesjonalizm, rzeczowość i miła atmosfera w czasie jazd dają odpowiednie przygotowanie do właściwego egzaminu i gwarantują brak stresu w trakcie jazd.

Odpowiedź:

Panie Bartku, bardzo nam miło, że Pani Bogusława pomogła Panu w realizacji tego, jakże ważnego celu, jakim jest zdobycie umiejętności prowadzenia pojazdu i de facto prawa jazdy. Gratulujemy! :) Życzymy szerokiej drogi. Pozdrawiamy - Zespół OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Skrzyńska

Patrycja Skrzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Chciałabym bardzo polecić Pana Piotrka Cieślika. Bardzo wyrozumiały i potrafiący przekazać wiedzę instruktor???? Zdane za pierwszym ☺️

Odpowiedź:

Pani Patrycjo, bardzo nam miło, że jest Pani zadowolona ze współpracy z naszym szkoleniowcem Panem Piotrem. Gratulujemy zdania egzaminu. Szerokiej drogi! Pozdrawiamy. :) OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Zosia Wiśniewska

Zosia Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Marek Dworzecki to przesympatyczny człowiek i przede wszystkim bardzo komunikatywny. Podchodziłam do egzaminu 3 razy i zdecydowałam się na jazdy doszkalające przed kolejnym egzaminem. Mimo ogromnych braków w krótkim czasie ogarnelismy naprawdę sporo. Pan Marek bardzo dobrze tłumaczył wszystko od podstaw w teorii, jak i w praktyce. Zaledwie po 4 godzinach wspólnej nauki udało mi się bezbłędnie zdać kolejny egzamin. Bardzo dziękuje za ogrom przekazanej wiedzy!

Odpowiedź:

Pani Zofio, bardzo się cieszymy, że Pan Marek Dworzecki w tak krótkim czasie uzupełnił braki wynikające z wcześniejszego szkolenia niskiej jakości. Zdany przez Panią egzamin zapewne nie wynikał z cudu lecz kompetencji Pana Marka oraz Pani dobrej asymilacji i intensywnej pracy. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Miłej i bezpiecznej jazdy! Serdecznie pozdrawiamy. :) OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Jasik

Michał Jasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziś udało mi się zdać za pierwszym razem dzięki świetnemu przygotowaniu ze strony świetnej i niezawodnej Pani Bogusławy Janik. Wykłady przygotowawcze na wysokim poziomie, bez żadnych zarzutów. Pani Bogusia w profesjonalny, ale jednocześnie koleżeński sposób wytłumaczyła mi jak mam poprawnie i bezpiecznie jeździć, na co zwracać uwagę, czego unikać, a czego wykuć się na blachę i zawsze pamiętać przed wejściem za kółko. 10/10, polecam.

Odpowiedź:

Szanowny Panie, bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy! OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadyinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, skracanie czasu trwania jazd, wysoka cena,
Natalka Czuba

Natalka Czuba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W dniu dzisiejszym dołączyłam do grona świeżo upieczonych kierowców dzięki Panu Markowi Dworzeckiemu. Bardzo dziękuje Panu Markowi za pełen profesjonalizm i cierpliwe podejście do mojej osoby. Przekazał mi ogromną teoretyczną i praktyczną wiedzę. Nauka jazdy z Panem Markiem to czysta przyjemność. Z czystym sumieniem polecam szkolenie z Panem Markiem Dworzeckim z Ośrodka Szkolenia Kierowców AS.

Odpowiedź:

Pani Natalio, cieszymy się razem z Panią. :) Gratulujemy zdobycia uprawnień i dołączenia nie tylko do grona kierowców, ale też do "Asów z AS-a". Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy! OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak