AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów

 484 opinie w tym 347 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów
ul. Curie-Skłodowskiej 18
26-610 Radom

Kontakt

Opis

UWAGA! NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 24 MAJA 2022 ROKU O GODZ 17:00. ZAPISZ SIĘ NA KURS korzystając ze strony www.superprawojazdy.pl lub poprzez stronę Ośrodka "AS" www.as.radom.pl

Szczegółowe informacje pod nr tel.: 662 733 000

* we wtorki i czwartki w godzinach 10:00-17:00;

* w poniedziałki, środy i piątki w godzinach 10:00-15:00 oraz na stronie internetowej Ośrodka: www.as.radom.pl a także pisząc na adres e-mail: as.radom@interia.pl

*************************************

W ubiegłym roku Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" obchodził 20-lecie założenia - jest jednym z najdłużej i nieprzerwanie funkcjonujących placówek tego typu w regionie radomskim. Do chwili obecnej szkolenie w zakresie kat. A i B w tym Ośrodku łącznie przeszło ponad 10 000 kandydatów na kierowców. W roku 1998 z pierwszego kursu skorzystało 7 osób - obecnie w organizowanych comiesięcznych kursach, tych, którzy pragną odbyć szkolenie wyłącznie w Ośrodku "AS" bierze udział w liczbie 60-90 osób.Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" należy do nielicznych w kraju, który kształci osoby niepełnosprawne, nieustannie współpracując w tym zakresie z WORD w Radomiu. Wykorzystywane do tego celu są wyposażone w automatyczną skrzynię biegów pojazdy marki Mercedes klasy A i Toyota Aygo. Jest przystosowany do wszelkich dysfunkcji ruchowych. Przy użyciu tego pojazdu osoba niepełnosprawna zarówno przechodzi szkolenie na kierowcę, jak i odbywa w nim egzamin państwowy. Ośrodek ten jest także organizatorem corocznych warsztatów dla ponad 100 instruktorów nauki jazdy z regionu radomskiego. Prowadzi szkolenia w zakresie operatorów/pilotów BSP UAVO - drony. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" zajmuje 1 miejsce w tzw. zdawalności według zestawienia przygotowanego przez Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Radomiu, opublikowanego w Biuletynie Informacji Publicznej Urzędu Miejskiego w Radomiu. Od dłuższego czasu zajmuje niekwestionowaną pierwszą pozycję w regionalnych rankingach zdawalności egzaminów teoretycznych państwowych, a także jedną z najwyższych dotyczących egzaminów praktycznych państwowych. Dane te są opublikowane przez Gazetę Wyborczą.W części teoretycznej szkolenia wykłady osobiście prowadzi Pan Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy, współautor książki pt.: "Mazowiecki GAMBIT", pilot samolotu i instruktor z licencją UL.Kadrę instruktorów stanowią wykwalifikowani, kompetentni i doświadczeni instruktorzy w liczbie 9 osób.Wśród nich: 1. Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, pilot samolotów z licencją UL, specjalista w dziedzinie prawa drogowego. 2. Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy oraz instruktor techniki jazdy; trener jazdy defensywnej; wykładowca, autor prezentacji multimedialnych dotyczących techniki jazdy i safe driving; ekspert ogólnopolskiego Tygodnika Prawo Drogowe@News; autor "Rad dla zielonych listków" na portalu L-instruktor, autor skandynawskiego modelu kształcenia kierowców pod nazwą "Projekt Skandynawia"; pasjonat kognitywistyki i psychologii transportu. 3. Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy. 4. Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog. 5. Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy. 6. Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy. 7. Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy. 8. Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy. Nasi instruktorzy swoje kwalifikacje i kompetencje poszerzają poprzez udział w różnego rodzaju warsztatach, szkoleniach, kongresach, a także eventach. Uczestniczą także w szkoleniach na torach samochodowych w tzw. warunkach specjalnych - zobacz galerię. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" między innymi zapewnia: - badania lekarskie- materiały szkoleniowe (podręcznik, płyta DVD, e-learnig) - nowoczesne środki dydaktyczne w postaci tablic, plansz, projekcji filmowych i prezentacji multimedialnych- flotę samochodową składającą się z pojazdów marki Hyundai i20 - wersje pojazdów egzaminacyjnych- własny pełnowymiarowy plac manewrowy, umożliwiający wykonywanie zadań egzaminacyjnych za pomocą kilku pojazdów w tym samym czasie. Jeden z pasów ruchu przeznaczony do wykonywania zadania nr 2 (ruszanie z miejsca oraz jazda pasem ruchu do przodu i tyłu) posiada lekki spadek terenu o kącie nachylenia dokładnie odpowiadającemu pochyleniu terenu obu placów manewrowych WORD - przy ul. Suchej 13 i przy ul. Radomskiego 1, co dla osoby początkującej może mieć niemały wpływ na wynik egzaminu państwowego.

=============================

Przypominamy: NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 24 MAJA 2022 ROKU O GODZ 17:00!

=============================

Szczegółowe informacje pod nr tel.: 662 733 000

* we wtorki i czwartki w godzinach 10:00-17:00;

* w poniedziałki, środy i piątki w godzinach 10:00-15:00 oraz na stronie internetowej Ośrodka: www.as.radom.pl a także pisząc na adres e-mail: as.radom@interia.pl

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2400 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Cena dla uczniów i studentów.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Indywidualny, Raty własne

3000 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs VIP - przyśpieszony trwający max. 3-4 tygodnie od dostarczenia PKK. Jest to kurs indywidualny pod okiem egzaminatora + jazda po placu egzaminacyjnym WORD.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Specjalny

2800 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs dla osób niepełnosprawnych - o różnych dysfunkcjach ruchowych. Możliwość dofinansowania 65%.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych samochodami: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

J.Angielski, J.Rosyjski, Manualna skrzynia

2400 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs w języku obcym:
-> j. angielski
-> j. rosyjski

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Zajęcia na motocyklu Yamaha XJ6.
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Cena kursu dla osób, które nie są studentami i uczniami.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2600 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów dla UCZNIÓW I STUDENTÓW. W ofercie: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2800 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów DLA OSÓB NIEBĘDĄCYCH UCZNIAMI I STUDENTAMI. W ofercie: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa. W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych. Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów Dodatkowo płatne: badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Cena 80 zł za godzinę zajęć praktycznych dotyczy osób odbywających szkolenie podstawowe w OSK AS.
Dla osób spoza Ośrodka cena: 90 zł za godzinę.

cena za pakiet: 800 zł

ilość godzin w pakiecie: 10h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Magdalena Kaczmarska

Magdalena Kaczmarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam pana Marka Dworzeckiego. Pan Marek profesjonalnie przygotował mnie do egzaminu i udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem. Cały kurs odbywał się w bardzo dobrej atmosferze.

Odpowiedź:

Pani Magdaleno, dziękujemy za opinię i rekomendacje Pana Marka Dworzeckiego.
Serdecznie pozdrawiamy - OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Michał Wasiak

Michał Wasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Panią Bogusławę , super atmosfera podczas jazd oraz super podejście do kursanta!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewelina Minda

Ewelina Minda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam p. Bogusie. Jazdy bez stresu w miłej atmosferze. Pomogła mi uwierzyć w siebie dzięki czemu egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jan Jan

Jan Jan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam Serdecznie Pana Marka Dworzeckiego !!! . Po 4 lekcjach doszkalających Egzamin Zdany Pozytywnie . Pan Marek to oaza spokoju, profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Dziękuje Panie Marku. !!! Polecam Serdecznie !!!

Odpowiedź:

Szanowny Panie, cieszymy się niezmiernie, że Pan Marek Dworzecki w stosunkowo krótkim czasie nauczył Pana bezpiecznej jazdy. Witamy w gronie szczęśliwych kierowców!!! :) Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcel Kozłowski

Marcel Kozłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo Polecam Pania Bogusławe Janik, Jazdy w miłej atmosferze ,umie wszystko wytłumaczyc . Egzamin zdany za pierwszym podejściem

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Szymon Danielewicz

Szymon Danielewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo Polecam Pana Marka Dworzeckiego.Nauka w miłej atmosferze ,instruktor cierpliwy ,umie wszystko wytłumaczyc .Czego efektem jest zdany egzamin.

Odpowiedź:

Panie Szymonie, w imieniu Pana Marka Dworzeckiego dziękujemy za wyrażenie opinii i rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Łach

Aleksandra Łach
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca poleca Panią Bogusię. Niesamowita kobieta która nawet z bardzo początkującego kursanta potrafi zrobić kierowce. Indywidualne podejście i mega atmosfera na jazdach. Na spokojnie wszystko wytłumaczy i pokaże. Polecam każdemu kto dopiero zaczyna swoją przygodę z prawem jazdy. Jeżeli szukacie doświadczonego wyrozumiałego ale i konsekwętnego instruktora to właśnie Pani Bogusia ????

Odpowiedź:

Bardzo nam miło. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Pozdrawiamy-OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Zielińska

Aleksandra Zielińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo serdecznie polecam pana Marka Dworzeckiego! Dzięki jego profesjonalizmowi udało mi sie zdać bezbłędnie egzamin na prawo jazdy. Jestem ogromnie zadowolona z wyniku egzaminu, ale nie udałoby mi sie tego osiągnąć bez profesjonalnego podejścia Pana Marka, który poprawiając u mnie błędy jakie popełniałam za kierownicą, nauczył rownież wiekszej wiary w samą siebie.

Odpowiedź:

Pani Aleksandro, miło nam, że miała Pani sposobność korzystać z lekcji pod okiem Pana Marka Dworzeckiego. To prawda - w trakcie nauki jazdy ważne są: uwaga, percepcja, refleks, technika jazdy, przepisy, zasady egzaminu, atmosfera i wiele innych. Jednak rozwijanie predyspozycji, odkrywanie w ludziach ukrytych talentów, dostrzeganie oczami wyobraźni zamierzonego celu i patrzenie w przyszłość z wiarą, piwinno być podsfawami, na których swój warsztat szkoleniowy opiera dobry nauczyciel i trener.
Gratulujemy! :) Dziękujemy za wyrażenie swej opinii I za rekomendacje. Szerokiej drogi! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Magdalena Taborska

Magdalena Taborska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam! Pan Marek Dworzecki nie tylko przygotował mnie do egzaminu, który przy pierwszej od 10 lat próbie zdałam, ale też dzięki wiedzy psychologicznej przezwyciężył nagromadzone przez lata traumy i napady lękowe związane z jazdą i egzaminem. To instruktor o ogromnym doświadczeniu, wyjątkowym podejściu i nieskończonej cierpliwości. Dziękuję panie Marku - dokonał pan niemożliwego.

Odpowiedź:

Pani Magdaleno, niesienie pomocy kursantom także natury psychologicznej - pokonywanie wszelkich traum, napadów lękowych, pobudzanie motywacji wewnętrznej, wydobywanie z ludzi, tego, co najlepsze, jest dla Pana Marka Dworzeckiego chlebem powszednim. :)
Cieszymy się bardzo, że - jak Pani stwierdziła - Pan Marek "dokonał niemożliwego". Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Szczepińska

Monika Szczepińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam Pana Marka Dworzeckiego! Przeszłam kurs podstawowy w innej szkole jazdy, nie byłam zadowolona z jego przebiegu i zgłosiłam się z pomocą do Pana Marka. Dzięki jego profesjonalizmowi i widocznemu powołaniu nauczyłam się wielu rzeczy. Pomogły mi one zdać egzamin z wynikiem pozytywnym, a przede wszystkim wprowadziły mnie w świat dynamicznej, świadomej i bezpiecznej jazdy.

Odpowiedź:

Pani Moniko, cieszymy się, że u boku Pana Marka Dworzeckiego nadrobiła Pani wszelkie braki wynikające z wątpliwego szkolenia w innym ośrodku nauki jazdy. Gratulujemy! Dziękujemy za opinię i rekomendacje. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktor Urbański

Wiktor Urbański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy doszkalające z Panem Markiem Dworzeckim. Miła atmosfera, elastyczność, ogrom wiedzy przekazanej w krótkim czasie i świetne podejście do kursanta.

Odpowiedź:

Panie Wiktorze, cieszymy się, że Pan Marek Dworzecki przekazał Panu część swojej wiedzy, dzięki czemu zdobył Pan upragnione prawo jazdy. :) Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Szerokiej drogi! OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Gos

Bartek Gos
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy z Panem Marcinem Suwałą. Czasami potrafił porządnie ochrzanić ale dzięki temu potrafiłem się zmobilizować i bez większych problemów otrzymać upragnione prawo jazdy. Polecam również szkołę jazdy As. Uważam że to jedna z najlepszych szkół jazdy w radomiu.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Bartosz Marchewka

Bartosz Marchewka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy doszkalające u Pana Marka Dworzeckiego - w krótkim czasie przekazał mi niezbędną wiedzę, w trakcie jazdy panowała miła atmosfera, świetny profesjonalista.

Odpowiedź:

Panie Bartoszu, gratulujemy zdania egzaminu. Dziękujemy za opinię i rekomendacje Pana Marka Dworzeckiego. Do zobaczenia na drogach! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paula Gibała

Paula Gibała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam ośrodek AS, a szczególnie pana Rafała Ofiarę. Świetny instruktor, idealny do trudnych przypadków. Trafiłam do niego kilka lat po odbyciu kursu w innym ośrodku i dzięki niemu zdałam egzamin. Pełen profesjonalizm, wszystko dobrze i przystępnie wytłumaczone.

Odpowiedź:

Szanowna Pani, gratulujemy zdania egzaminu. Dziękujemy za opinię. Miłej i bezpiecznej jazdy! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Janecki

Marcin Janecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady przeprowadzone w sposób profesjonalny w miłej, sympatycznej atmosferze. Pani Bogusia cudowna instruktorka, cierpliwa, wyrozumiała bardzo dobrze przekazuje wiedzę praktyczną i teoretyczną. Serdecznie polecam kurs na prawo jazdy w szkole "As"

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kinga Wiśniewska

Kinga Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy AS, w szczególności Pana Rafała Ofiarę. Egzamin zdałam za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Życzymy szerokiej drogi! OSK AS

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Radek Kraska

Radek Kraska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam Pana Marka który nauczył mnie wielu dodatkowych rzeczy, przekazał mi dużo informacji które są niezbędne do zdania egzaminu oraz późniejszej jazdy

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i rekomendacje Pana Marka Dworzeckiego.
Szerokiej drogi! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Tkaczyk

Magdalena Tkaczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy AS, szczególnie instruktora Piotra Cieślika który posiada ogromne pokłady cierpliwości. Mimo moich lęków i obaw wierzył we mnie i motywował do dalszego rozwoju umiejętności. To właśnie dzięki wiedzy którą mi przekazał zdałam egzamin :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletydobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Zybała

Wiktoria Zybała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkołę nauki jazdy AS, oraz pana Rafał Ofiara dużo cierpliwości, super atmosfera , udało się zdać za pierwszym . Serdecznie Polecam. ????

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Morozow

Michał Morozow
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z wielką radością polecam jazdy doszkalające z Panem Markiem Dworzeckim, instruktorem nauki jazdy oraz techniki jazdy. Przyszedłem z innej szkoły w której to niczego się nie nauczyłem natomiast Pan Marek zgodził się wziąć mnie pod swoje skrzydła i nauczył mnie wielu rzeczy o których nie miałem pojęcia. Dowiedziałem się i przyswoiłem pod czujnym okiem Pana Marka o: -jeździe defensywnej, -prawidłowej pozycji za kierownicą, -pewności siebie, kontrolowaniu pojazdu, -techniki oraz dynamiki jazdy, -psychologii, -zasad przebiegu egzaminu oraz zadań egzaminacyjnych, -obserwacji drogi oraz przewidywania, -techniki operowaniem koła kierownicy. Jazda defensywna jest bardzo ważna co skutkuje płynną, ekonomiczną jazdą oraz większym bezpieczeństwem podczas poruszania się po drodze. Pan Marek zwracał na wszystkie ważne elementy, które mogą pojawić się na egzaminie, dzięki temu podczas egzaminu nie było z mojej strony zaskoczenia. Pan Marek jest miłą, kulturalną, oraz cierpliwą osobą poprzez to zostało udowodnione mi to, że "ja" też potrafię i dam radę. Na koniec dodam, że nie ma problemu z kontaktem, elastyczne godziny jazd. Po bardzo pouczających i przyjemnych jazdach, zdałem egzamin na prawo jazdy. Osiągnąłem znacznie więcej, niż tylko uprawnienia do kierowaniem pojazdu. Serdecznie polecam ośrodek szkoleniowy As oraz Pana Marka Dworzeckiego instruktora nauki jazdy oraz techniki jazdy.

Odpowiedź:

Panie Michale, to prawda - zajęcia z Panem Markiem Dworzeckim dają znacznie więcej, niż prawo jazdy. Gratulujemy zdania egzaminu i dziękujemy za opinię oraz rekomendacje. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Bilski

Marcin Bilski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po paru nieudanych podejściach do egzaminu. Wykupiłem jazdy doszkalające u pana Marka. Różnice w nauce jazdy była już bardzo widoczna podczas samego przygotowania do jazdy. Nie żałuje i polecam.

Odpowiedź:

Panie Marcinie, bardzo się cieszymy z Pana sukcesu. Dziękujemy również za podzielenie się swoimi wrażeniami i rekomendacje Pana Marka Dworzeckiego.
Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy. :) OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Małgosia Zięba

Małgosia Zięba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy doszkalające z Panem Markiem. Bardzo dobre podejście, spokojne bez stresu. Dużo cierpliwości i przede wszystkim ogrom wiedzy którą potrafi przekazać.

Odpowiedź:

Pani Małgorzato, bardzo nam miło, że Pan Marek Dworzecki pomógł Pani osiągnąć ten upragniony cel, jakim jest umiejętność bezpiecznej jazdy + prawo jazdy. Gratulujemy zdania egzaminu. Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Do zobaczenia na drogach! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Filip Krawczyk

Filip Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Pana Piotra Cieślika, świetny, cierpliwy instruktor. Potrafi nauczyć wszystkiego od początku i pomóc w poprawie błędów.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera
- Wadybrak
Monika Lament

Monika Lament
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo się cieszę, że spotkałam Panią Bogusię, jestem wdzięczna koleżance, która mi Panią Bogusię Janik poleciła. Bardzo cierpliwa i dokładna osoba. Zdałam egzamin za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jędrzej Gratkiewicz

Jędrzej Gratkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam Pana Piotra, świetny instruktor oraz idealna osoba z którą trudno o nude podczas całego kursu.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jakub Sroka

Jakub Sroka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jak tylko pan Marek wziął mnie na jazdy, od razu zacząłem lepiej panować na dobą podczas manewrów. Serdecznie polecam wszystkim początkującym kierowcom odbycie tam kursu.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzia Kowalska

Zuzia Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam kurs z Panem Markiem Dworzeckim. Pełen profesjonalizm, świetna współpraca oraz doskonałe przygotowanie do egzaminu.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Czarek Fila

Czarek Fila
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam jazdy z Panem Piotrkiem, świetny instruktor

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Malewicz

Dawid Malewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pprawo jazdy zdane za 1 razem, dzięki genialnemu instruktorowi Piotrowi Cieślikowi. Serdecznie Polecam.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię - OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksander Kołaczek

Aleksander Kołaczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę AS i chciałbym podziękować Panu Piotrowi Cieślikowi za świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego. Już od pierwszych godzin jazda z Panem Piotrem była przyjemna i bezstresowa. Mimo mojego słabego startu i wielu potknięć, Pan Piotr, którego cierpliwość zdawała się nie mieć końca, dołożył wszelkich starań abym opanował wszystkie tajniki kierowania pojazdem. Dodawał mi wiary w siebie kiedy zaczynało mi jej brakować i motywował do dalszego szlifowania moich umiejętności. To właśnie Jemu zawdzięczam swój sukces :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię - OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak