AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów

 431 opinii w tym 313 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów
ul. Curie-Skłodowskiej 18
26-610 Radom

Kontakt

Opis

UWAGA! NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 14 GRUDNIA 2021 ROKU O GODZ 17:00. ZAPISZ SIĘ NA KURS korzystając ze strony www.superprawojazdy.pl lub poprzez stronę Ośrodka "AS" www.as.radom.pl

Szczegółowe informacje pod nr tel.: 662 733 000

* we wtorki i czwartki w godzinach 10:00-17:00;

* w poniedziałki, środy i piątki w godzinach 10:00-15:00 oraz na stronie internetowej Ośrodka: www.as.radom.pl a także pisząc na adres e-mail: as.radom@interia.pl

*************************************

W ubiegłym roku Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" obchodził 20-lecie założenia - jest jednym z najdłużej i nieprzerwanie funkcjonujących placówek tego typu w regionie radomskim. Do chwili obecnej szkolenie w zakresie kat. A i B w tym Ośrodku łącznie przeszło ponad 10 000 kandydatów na kierowców. W roku 1998 z pierwszego kursu skorzystało 7 osób - obecnie w organizowanych comiesięcznych kursach, tych, którzy pragną odbyć szkolenie wyłącznie w Ośrodku "AS" bierze udział w liczbie 60-90 osób.Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" należy do nielicznych w kraju, który kształci osoby niepełnosprawne, nieustannie współpracując w tym zakresie z WORD w Radomiu. Wykorzystywane do tego celu są wyposażone w automatyczną skrzynię biegów pojazdy marki Mercedes klasy A i Toyota Aygo. Jest przystosowany do wszelkich dysfunkcji ruchowych. Przy użyciu tego pojazdu osoba niepełnosprawna zarówno przechodzi szkolenie na kierowcę, jak i odbywa w nim egzamin państwowy. Ośrodek ten jest także organizatorem corocznych warsztatów dla ponad 100 instruktorów nauki jazdy z regionu radomskiego. Prowadzi szkolenia w zakresie operatorów/pilotów BSP UAVO - drony. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" zajmuje 1 miejsce w tzw. zdawalności według zestawienia przygotowanego przez Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Radomiu, opublikowanego w Biuletynie Informacji Publicznej Urzędu Miejskiego w Radomiu. Od dłuższego czasu zajmuje niekwestionowaną pierwszą pozycję w regionalnych rankingach zdawalności egzaminów teoretycznych państwowych, a także jedną z najwyższych dotyczących egzaminów praktycznych państwowych. Dane te są opublikowane przez Gazetę Wyborczą.W części teoretycznej szkolenia wykłady osobiście prowadzi Pan Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy, współautor książki pt.: "Mazowiecki GAMBIT", pilot samolotu i instruktor z licencją UL.Kadrę instruktorów stanowią wykwalifikowani, kompetentni i doświadczeni instruktorzy w liczbie 9 osób.Wśród nich: 1. Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, pilot samolotów z licencją UL, specjalista w dziedzinie prawa drogowego. 2. Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy oraz instruktor techniki jazdy; trener jazdy defensywnej; wykładowca, autor prezentacji multimedialnych dotyczących techniki jazdy i safe driving; koordynator Ośrodka, ekspert ogólnopolskiego Tygodnika Prawo Drogowe@News; autor "Rad dla zielonych listków" na portalu L-instruktor, autor skandynawskiego modelu kształcenia kierowców pod nazwą "Projekt Skandynawia"; pasjonat kognitywistyki i psychologii transportu. 3. Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy. 4. Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog. 5. Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy. 6. Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy. 7. Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy. 8. Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy. Nasi instruktorzy swoje kwalifikacje i kompetencje poszerzają poprzez udział w różnego rodzaju warsztatach, szkoleniach, kongresach, a także eventach. Uczestniczą także w szkoleniach na torach samochodowych w tzw. warunkach specjalnych - zobacz galerię. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" między innymi zapewnia: - badania lekarskie- materiały szkoleniowe (podręcznik, płyta DVD, e-learnig) - nowoczesne środki dydaktyczne w postaci tablic, plansz, projekcji filmowych i prezentacji multimedialnych- flotę samochodową składającą się z pojazdów marki Hyundai i20 - wersje pojazdów egzaminacyjnych- własny pełnowymiarowy plac manewrowy, umożliwiający wykonywanie zadań egzaminacyjnych za pomocą kilku pojazdów w tym samym czasie. Jeden z pasów ruchu przeznaczony do wykonywania zadania nr 2 (ruszanie z miejsca oraz jazda pasem ruchu do przodu i tyłu) posiada lekki spadek terenu o kącie nachylenia dokładnie odpowiadającemu pochyleniu terenu obu placów manewrowych WORD - przy ul. Suchej 13 i przy ul. Radomskiego 1, co dla osoby początkującej może mieć niemały wpływ na wynik egzaminu państwowego.

=============================

Przypominamy: NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 14 GRUDNIA 2021 ROKU O GODZ 17:00!

=============================

Szczegółowe informacje pod nr tel.: 662 733 000

* we wtorki i czwartki w godzinach 10:00-17:00;

* w poniedziałki, środy i piątki w godzinach 10:00-15:00 oraz na stronie internetowej Ośrodka: www.as.radom.pl a także pisząc na adres e-mail: as.radom@interia.pl

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marcin Suwała - właściciel, kierownik, wykładowca, instruktor, pilot samolotów UL

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Wojciech Rutkowski - instruktor nauki jazdy, kierowca zawodowy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Andrzej Szymański - instruktor nauki jazdy

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Ireneusz Marzec - instruktor nauki jazdy, pedagog

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Piotr Cieślik - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Marek Ornatowski - instruktor nauki jazdy

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

14.12.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18, Data rozpoczęcia kursu może ulec nieznacznej zmianie.

WIĘCEJ Cena dla uczniów i studentów.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Indywidualny, Raty własne

2700 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs przyśpieszony można zrealizować w miesiąc.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Specjalny

2500 zł

14.12.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18, Data rozpoczęcia kursu może ulec nieznacznej zmianie.

WIĘCEJ Kurs dla osób niepełnosprawnych - o różnych dysfunkcjach ruchowych. Istnieje możliwość sfinansowania ze środków Unii Europejskiej.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych samochodami: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

J.Angielski, J.Rosyjski, Manualna skrzynia

2200 zł

14.12.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs w języku obcym:
-> j. angielski
-> j. rosyjski

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Zajęcia na motocyklu Yamaha XJ6.
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

14.12.2021

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Cena kursu dla osób, które nie są studentami i uczniami.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2500 zł

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów. W ofercie: Toyota Aygo i Mercedes A-Klasa.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Cena dotyczy zajęć w dni powszednie na samochodach z manualną skrzynią biegów.
W dni świąteczne i weekendy cena: 90 zł za godzinę zajęć.

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Emila Baran

Emila Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam! Szczególnie jestem wdzięczna Panu Markowi Dworzeckiemu, który pokazał mi wszystkie niezbędne elementy, aby bezpiecznie i z przyjemnością poruszać się po drodze. Jazdy odbywały się w luźnej atmosferze dzięki czemu ogrom informacji, jakie przekazał mi Pan Marek z łatwością zostały przyswojone. Nabrałam pewności siebie i sam egzamin praktyczny odbył się ze spokojem. Będę miło wspominać i żałować, że znalazłam się pod skrzydłami Pana Marka dopiero na kilka godzin jazd doszkalających. Najlepsza szkoła!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Paluch

Bartek Paluch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Odbywałem kurs w ośrodku szkoleniowym As. Moim instruktorem był Piotr Cieślik i był on super instruktorem. Była bardzo miła atmosfera podczas jazd. Pan Piotr świetnie mnie przygotował do egzaminu dzięki czemu zdałem go za pierwszym razem. Serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Julia Markowska

Julia Markowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę As. Moim instruktorem był pan Piotr Cieślik. Bardzo cierpliwy nauczyciel posiadający ogromną wiedzę i umiejętność przekazywania jej w zrozumiały sposób. Bezstresowa nauka i pozytywne nastawienie pana Piotra uważam za największą zaletę

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Emilka Makowska

Emilka Makowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkole jazdy AS. Moim instruktorem był pan Piotr Cieslik. Bardzo dobrze wspominam jazdy. Pan Piotr bezstresowo i na pełnym wyluzowaniu podchodził do jazd co dodało mi dużej pewności siebie podczas kursu. Mimo braku pewności do siebie, pan Piotr podnosil mnie na duchu i nie pozwolił mi się poddać. Oba egzaminy zdane za 1 razem. Polecam bardzo!:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nikola Klich

Nikola Klich
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam jazdy z Bogusią Janik. Dzięki Bogusi nauczyłam się jeździć parkować i wiele innych. Wielką zaletą tych zajęć było bezstresowe podejście. Otrzymałam wiele cennych wskazówek i udało mi się zdać za pierwszym razem!! Bardzo dziękuję!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak
Justyna Wulczyńska

Justyna Wulczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam szkołę As pełen profesjonalizm. A jazdy tylko z Panem Piotrem Cieślikiem. Wspaniały nauczyciel z ogromem wiedzy i umiejętnością jej przekazywania i co równie ważne super człowiek. Bardzo cierpliwy i z pozytywnym nastawieniem. Pomimo moich obaw i lęków od początku we mnie wierzył i motywował do nauki co zaowocowało dwoma egzaminami zdanymi za pierwszym razem. Piotr to właściwy człowiek na właściwym miejscu????

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Diana Karpińska

Diana Karpińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy z Panem Markiem Dworzeckim to jeden z najlepszych instruktorów. Przyszłam z innej szkoły jazdy z niewielkimi umiejętnościami, a podczas około 15 godzin jazdy doszkalającej poprawiłam swoje umiejętności. Pan Marek robi świetną robotę. Bardzo dużo się dowiedziałam o technice jazdy. Dzięki Panu Markowi zdałam egzamin bez niego było by to niemożliwe. Serdecznie dziękuję Panu Markowi ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Grzegorz Kiraga

Grzegorz Kiraga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam wam tę szkołę jazdy zdane za pierwszym Razem. Bardzo dziękuję instruktorowi Rafałowi bardzo fajny pozytywny człowiek zaprawdę powiadam wam nauczy was jeździć.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Filip Molenda

Filip Molenda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam pana Marka Dworzeckiego, ma profesjonalne podejście do nauki jazdy. Wszystko bardzo dobrze tłumaczy, udziela dobrych rad, które naprawdę pomagają w jeździe. Podczas jazdy z panem Markiem nie ma stresu, jest miła atmosfera, która sprzyja nauce. Każdemu polecam naukę u pana Marka, będzie to świetnie wykorzystany czas.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Siara

Natalia Siara
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim, jeździłam z Panem Piotrem Cieślikiem, super atmosfera podczas jazd, cierpliwość, wyrozumiałość oraz indywidualne podejście do kursanta.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Sykuła

Patryk Sykuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam szkołę jazdy AS, a w szczególności instruktora Piotra Cieślika. Nauka z nim to była czysta przyjemność. Cały kurs odbył się w dobrej atmosferze. Pan Piotr jest cierpliwy i nie zraził mnie do jazdy samochodem, nauczył mnie swobody za kierownicą i bezstresowej jazdy co jest jednoznaczne z bezpieczeństwem. Jeśli chodzi o terminy to bardzo się do mnie dostosował, cały kurs praktyczny ukończyłem w miesiąc. Serdecznie polecam i dziękuje! :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Badowska

Kasia Badowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Moim instruktorem był Rafał Ofiara. Świetnie mnie przygotował do egzaminu. Jazdy odbywały się w przyjemnej atmosferze. Praktykę i teorię zdałam za pierwszym razem- oba egzaminy bezbłędnie. Widać było zaangażowanie i profesjonalizm ze strony instruktora. Bardzo polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ksymena Jagiełło

Ksymena Jagiełło
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Długo zastanawiałam się nad wyborem szkoły, padło na szkołe AS (głównie z racji stażu na rynku jak i możliwości odbycia wykładów w formie online). Teorie i praktykę zdałam za pierwszym razem. Moim instruktorem był Piotr Cieślik i lepszego nie mogłam trafić. Piotr cierpliwie wyjaśniał wszystkie wątpliwości i nauczył mnie dużej swobody w kierowaniu samochodem, a co najważniejsze nie stresował mnie i nie obrzydził jazdy samochodem. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maria Franecka

Maria Franecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy z p. Bogusią Janik. Dzięki p. Bogusi nauczyłam się jeździć po mieście. Wielką zaletą tych zajęć było bezstresowe podejście. Otrzymałam wiele cennych wskazówek i udało mi się zdać. Bardzo dziękuję!

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzia Sierakowska

Zuzia Sierakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super atmosfera, zero stresu, świetne przygotowanie do egzaminu

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak
Mateusz Dziesiński

Mateusz Dziesiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor Bogusława Janik, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, zdane za pierwszym razem

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Madzia Kopycka

Madzia Kopycka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super instruktorzy, a najlepsza pani Bogusia ???? Polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Pozdrawiamy! :) OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktor Zawadzki

Wiktor Zawadzki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy z Panem Markiem Dworzeckim, ponieważ dowiedziałem się wiele nowych rzeczy, których nie przekazał mi instruktor z innej szkoły jazdy. Kilka godzin jazd doszkalających i egzamin to tylko formalność. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i rekomendacje. OSK AS

+ Zaletyinstruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Dobrasiewicz

Szymon Dobrasiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mocno polecam całą szkołę jazdy. Wszystko odbyło się bez problemów, sprawnie i w miłej atmosferze. Jazdy miałem z Panią Bogusią która jest bardzo dobrą instruktorką. Posiada ogromną wiedzę, którą potrafi w prosty sposób przekazać oraz cierpliwość do ucznia. Na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło, ponieważ każdy element ćwiczyłem na jazach po kilka razy dzięki czemu byłem znakomicie przygotowany. Wiele otrzymanych wskazówek od Pani Bogusi przydało się nie tylko na egzaminie praktycznym, ale i teoretycznym. Również dostosowanie terminów jazd nie było dużym problemem. Jednym słowem super szkoła i świetna Pani instruktor!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Mateusz Jarosz

Mateusz Jarosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dziękuję Pani Bogusi Janik za każde dobre słowo, świetne porady, owocną naukę, profesjonalną wiedzę i co najważniejsze zaangażowanie w każdą godzinę jazdy. Życzę każdemu takiej Pani instruktor. Egzamin zdany za pierwszym razem. Marzena Jarosz.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Smagowska

Aleksandra Smagowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy doszkalajace z Panem Markiem, przyszłam z innej szkoły jazdy z niewielkimi umiejętnościami, a podczas około 10 godzin jazd doszkalajacych bardzo poprawiłam swoje umiejętności i zaskutkowało to pozytywnym wynikiem egzaminu praktycznego. Odczułam ogromną różnicę między umiejętnościami i zaangażowaniem prezentowanymi przez moją starą szkołę, a Panem Markiem. Prezentuje on zupełnie inne przygotowanie do jazdy, robienie łuku, uczy techniki jazdy, jazdy defensywnej oraz obserwacji drogi. Nauki i rady Pana Marka nie tylko świetnie przygotowują do zdania egzaminu państwowego, ale uczą bezpiecznej i ekonomicznej jazdy na co dzień. Pan Marek jest bardzo cierpliwą osobą, która kilkukrotnie tłumaczy manewry, jeśli pojawią się jakiekolwiek problemy. Nie ma żadnych problemów z kontaktem, bardzo elastyczne godziny jazd. Serdecznie polecam!!

Odpowiedź:

Pani Aleksandro, cieszymy się razem z Panią, że Pan Marek Dworzecki w stosunkowo krótkim czasie nadrobił ogromne zaległości z powodu mocno wątpliwego szkolenia, jakie odebrała Pani w poprzedniej "szkole" nauki jazdy.
Gratulujemy zdania egzaminu! :) Dziękujemy za opinię oraz rekomendacje i życzymy bezpiecznej jazdy. OSK AS

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Iwona Chamerska

Iwona Chamerska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Robiłam prawko u pani Bogusi 6 lat temu. Jedna z najlepszych instruktorek teraz córka u niej robila. Kobieta podchodzi indywidualnie do kursanta. Czułam się przy niej bardzo komfortowo. Polecam ją wśród znajomych.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Chamerska

Paulina Chamerska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pani Bogusława Janik to świetna instruktorka, super uczy i podchodzi z dużym spokojem do kursanta. Super atmosfera, polecam 10/10

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Horna

Natalia Horna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy As, a w szczególności Pana Marka Dworzeckiego. Nie tylko świetnie przygotowuje do egzaminu, ale przede wszystkim uczy bezpiecznej jazdy.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Szymańska

Natalia Szymańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam ośrodek szkolenia kierowców AS. Serdecznie polecam kurs oraz jazdy doszkalające z Panem Markiem Dworzeckim. Miałam to szczęście, że od początku trafiłam na kompetentnego i godnego zaufania instruktora jakim jest Pan Marek. Już na pierwszej jeździe poznałam prawidłowa pozycje za kierownica i podstawy jazdy defensywnej co znaczenie zmieniło moje postrzeganie jazdy samochodem. Pan Marek nie tylko „uczy jeździć” ale przekazuje bezcenna wiedzę, która ma wpływ na dalsza samodzielna jazdę, a nie tylko zdanie egzaminu. Cechą jaka odznacza Pana Marka jest cierpliwość i opanowanie, co nie ukrywam w moim przypadku było niezbędne. Dzięki spokojowi i merytorycznym radom byłam w stanie przyswoić wiedzę we własnym tempie dostosowanym to swoich predyspozycji. Z ręka na sercu mogę polecić Pana Marka Dworzeckiego jako instruktora jazdy osobom, które nie tylko chcą zdać egzamin, a nauczyć się bezpiecznie i poprawnie jeździć jednocześnie chcąc przyswoić duża ilość bezcennej wiedzy.

Odpowiedź:

Pani Natalio, bardzo nam miło. Gratulujemy zdania egzaminu i życzymy bezpiecznej jazdy! :)
OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gabriela Hołońska

Gabriela Hołońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam jazdy z Panem Markiem Dworzeckim. Po dość wątpliwym odbytym szkoleniu z innym instruktorem, zarówno w moich umiejętnościach jak i w wiedzy były widoczne wyraźne braki. Kiedy powoli traciłam już nadzieję, zwróciłam się z pomocą do Pana Marka, u którego odbyłam jazdy doszkalające. Dzięki nim poprawiłam złe nawyki nabyte na poprzednim szkoleniu, uzupełniłam swoją wiedzę o wiele cennych informacji niezbędnych do bezpiecznej jazdy i nauczyłam się ostrożności na drodze. Pan Marek sprawił, że odzyskałam motywację do pracy, a poprawa była widoczna po każdej odbytej jeździe. Finalnie uzyskany postęp pozwolił mi zdać egzamin praktyczny, za co serdecznie dziękuję Panu Markowi, ponieważ bez Niego nie byłoby to możliwe.

Odpowiedź:

Pani Gabrielo, bardzo się cieszymy, że u boku Pana Marka Dworzeckiego poznała Pani tajniki mądrej i bezpiecznej jazdy i że odzyskała Pani nadzieję na zdanie tego ważnego egzaminu, a także wiarę w siebie. Życzymy miłej i bezpiecznej jazdy! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Bilska

Wiktoria Bilska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Marek Dworzecki to najlepszy instruktor jakiego mogłam sobie wymarzyć. Jest bardzo cierpliwy i wyrozumiały , a zarazem wymagający. Przekazał mi mnóstwo informacji jak bezpiecznie poruszać się na drodze. Z czystym sercem mogę polecić Pana Marka każdemu, kto tak jak ja miał obawy przed jazdą samochodem ❤️❤️

Odpowiedź:

Szanowna Pani, dziękujemy za opinię odnośnie szkoleniowca Pana Marka Dworzeckiego i rekomendacje jego osoby. Gratulujemy zdania egzaminu. Bezpiecznej jazdy! :) OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Makaruk

Kuba Makaruk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dziękuję Panu Piotrkowi Cieślikowi, który w bardzo krótkim czasie, potrafił mnie nauczyć w 6h więcej niż mój poprzedni instruktor w 24h. Bardzo dobre i profesjonalne podejście, miła atmosfera a także uczucie, że z każdą wyjeżdżoną godziną zrobiło się krok do przodu. Bardzo serdecznie polecam Pana Piotra przy wyborze Instruktorów.

Odpowiedź:

Szanowny Panie, dziękujemy za opinię, choć w swym przekazie wyraził Pan absolutną nieprawdę jakoby instruktor, który ciężko pracował nad Panem przez 24 godziny nauczył Pana mniej, niż Pan Piotr w trakcie 6-ciu . To istny absurd, złośliwość i brak wdzięczności. Mimo to życzymy Panu szerokiej drogi i szczęścia w życiu osobistym. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Małgosia Grymuła

Małgosia Grymuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy As. Wykłady prowadzone w profesjonalny i zrozumiały sposób świetnie przygotowały mnie do egzaminu teoretycznego. Jeździłam z panem Piotrem Cieślikiem, który w cierpliwy sposób przekazał mi wszystkie trafne uwagi i doskonale przygotował do egzaminu praktycznego. Zajęcia odbywały się w bardzo miłej, bezstresowej atmosferze i na pewno będę je dobrze wspominać :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tomek Mosiołek

Tomek Mosiołek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

"As zdaje tylko raz"- w moim przypadku to się sprawdziło. Po miesiącu bardzo przyjemnych wykładów, po których nawet nie musiałem sięgać do książki, oraz po równie przyjemnych i bardzo pouczających jazdach z panem Markiem Dworzeckim (czyli najlepszym instruktorem na świecie) zdałem egzamin na prawo jazdy. W tym ośrodku głównym celem nie jest jedynie zdanie egzaminów, ale również prawidłowe przygotowanie do tego co jest po nich. Dzięki wyżej wspomnianemu instruktorowi Markowi Dworzeckiemu dowiedziałem się, że jeżeli ktoś potrafi ruszać, cofać i skręcać to nie znaczy że umie jeździć. Moim ulubionym tematem, który poruszaliśmy podczas jazd była "jazda defensywna" czyli multum czynników, które powodują że jazda samochodem staje się płynniejsza i przede wszystkim bezpieczniejsza. Boję się pomyśleć co by było gdybym trafił do innego ośrodka i wpadł na innego instruktora. Serdecznie polecam ośrodek szkoleniowy As.

Odpowiedź:

Panie Tomaszu, bardzo nam miło. Gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem i w dodatku z tak ponadprzeciętną wiedzą i umiejętnościami pod okiem Pana Marka Dworzeckiego. Dziękujemy za opinię. Bezpiecznej jazdy! :) OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak