Liczba odwiedzin: 15679 Jesteś właścicielem tej szkoły?

ALFA

  (310 opinii w tym 239 zaufanych)
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2018

Laura Starzykowska

Laura Starzykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cierpliwość instruktorów i bardzo miła atmosfera :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.07.2018

Jakub Sośnierz

Jakub Sośnierz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera i profesjonalne podejście.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.07.2018

Mateusz Wikłacz

Mateusz Wikłacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco. Szkoła świetna. Miła atmosfera I przede wszystkim instruktor

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.07.2018

Michał Małecki

Michał Małecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W czasie kursu nie napotkałem na żadne większe problemy organizacyjne, a instruktor i wykładowca byli mili, i tłumaczyli wszystko w ciekawy sposób.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.07.2018

Ola Ziętarska

Ola Ziętarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajęcia teoretyczne prowadzone przez p.Romana są na prawdę ciekawe i nie przychodzi się na nie z "przymusu', a P.Wiesław który prowadzi zajęcia praktyczne cechuje się dużą cierpliwością do kursanta. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.06.2018

Karol Góralski

Karol Góralski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniały instruktor. Dobra atmosfera na lini kursant instruktor.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.06.2018

Monika Lubecka

Monika Lubecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco. Szkoła świetna. Miła atmosfera i przede wszystkim są ludźmi.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.05.2018

Kacper Wozniak

Kacper Wozniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor bardzo dobrze uczy szkoła swietna

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.05.2018

Dagmara Hornik

Dagmara Hornik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam. Od samego początku przemiła atmosfera. Świetna organizacja. Wykłady prowadzone naprawdę w ciekawy sposób i z dużym poczuciem humoru. Pan Roman wszystko dokładnie wyjaśnia i rozwiewa wszelkie wątpliwości. Jazdy z Panem Wiesławem. Człowiek o naprawdę anielskiej cierpliwości. Nie pozwala się poddać w momentach załamania. Nauczy jeździć nawet tych bardziej opornych ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.05.2018

Patrycja Grzesikiewicz

Patrycja Grzesikiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra postawa instruktora wobec kursanta, regularnie odbywające się jazdy, miła atmosfera panująca na zajęciach.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.04.2018

Karolina Paczkowska

Karolina Paczkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna atmosfera, w szkole uczą jeździć a nie jedynie zdać egzamin, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.04.2018

Bartosz Paczkowski

Bartosz Paczkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna atmosfera na wykładach, instruktorzy mili i cierpliwi

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.04.2018

Julia Morawska

Julia Morawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę bardzo dobra szkoła jazdy, super instruktor oraz fajna atmosfera. Polecam wszystkim z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.03.2018

Ryszard Seweryn

Ryszard Seweryn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalnie ps. W szkole po 45min lekcji można przysnąć tutaj przez 3godziny wykładów ani razu mi sie to nie zdarzyło, bardzo ciekawie gorąco polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.03.2018

Klaudia Depta

Klaudia Depta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkola jazdy w myslowicach i najfajniejszy instruktor na ziemi Pan Rufin Włodarczyk . Polecam serdecznie .

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.03.2018

Bartosz Dera

Bartosz Dera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę dobra szkoła, polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.03.2018

Arek Jarosz

Arek Jarosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.03.2018

Aga Skórka Gach

Aga Skórka Gach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

SZKOŁA GODNA POLECENIA CIEKAWE WYKLADY SUPER INSTRUKTOR,POLECAM!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.02.2018

Jacek Hornik

Jacek Hornik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.01.2018

Łukasz Nowicki

Łukasz Nowicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ośrodek :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2018

Izabela Dyk

Izabela Dyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim kurs w tej szkole. Wykłady prowadzone ciekawie ale przede wszystkim rzetelnie. Mój instruktor jazd, Pan Rufin Włodarczyk, w czasie szkolenia przekazywał mi cenne instrukcje, nie tylko jak zdać egzamin, ale chyba co najważniejsze, jak jeździć dobrze i bezpieczenie. Bardzo za to dziękuję :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.01.2018

Katarzyna Baron

Katarzyna Baron
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wykłady prowadzone przez p. Romana (teoria sama wchodzi do głowy), instruktor jazdy p. Rufin (anielska cierpliwość). Dla mnie bomba Atmosfera SUPER

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.01.2018

Karolina Kopeć

Karolina Kopeć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła, wykładowca świetny, instruktor dobrze uczy. Jestem zadowolona :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.01.2018

Dominik Zalewski

Dominik Zalewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miły instruktor, dobra organizacja i profesjonalna nauka

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.01.2018

Basia Molęda

Basia Molęda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

szkoła jazdy Alfa Mysłowice została mi polecona i Ja ją polecam ;) Teoria przebiegała w miłej atmosferze Pan Roman z humorem zagłębiał nas w tajniki ruchu drogowego :)mój instruktor Pan Rufin- mega pokłady cierpliwości, krzyż Pański ze mną ma, mimo wszystko jazdy przebiegają w miłej atmosferze i NIGDY jeszcze nie nakrzyczał na mnie, choć na pewno nieraz ciśnienie mu się podniosło :)dziewczyny w biurze miłe i konkretne. POLECAM GORĄCO

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.01.2018

Paulina Dyląg

Paulina Dyląg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła naprawdę warta polecenia, ciekawe wykłady i bardzo mili instruktorzy :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.12.2017

Albert Piwko

Albert Piwko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OCENIAM TĘ SZKOŁE JAZDY BARDZO POZYTYWNIE

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.12.2017

Paulina Ochman

Paulina Ochman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM! zaczynając od wykładów prowadzonych bardzo sprawnie i z duuuzym humorem! po jazdy z instruktorem p.Wiesławem, który w moim przypadku wykazywał się anielską cierpliwością :D i oczywiście IMPONUJĄCĄ wiedzą ;) której mógłby pozazdrościć niejeden kierowca ! TAK JEST, polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.12.2017

Alicja Kucharska

Alicja Kucharska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, profesjonalne podejście do kursantów, ciekawe wykłady, z których można się wiele nauczyć, instruktor (p. Wiesław) bardzo sympatyczny i niezwykle cierpliwy. Polecam każdemu!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.12.2017

Marta Dominik

Marta Dominik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, wykładowca świetny, instruktor bardzo dobrze uczy. Jestem bardzo zadowolona i polecam :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak