Liczba odwiedzin: 15941 Jesteś właścicielem tej szkoły?

ALFA

  260 opinii w tym 189 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.07.2018

Ola Ziętarska

Ola Ziętarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajęcia teoretyczne prowadzone przez p.Romana są na prawdę ciekawe i nie przychodzi się na nie z "przymusu', a P.Wiesław który prowadzi zajęcia praktyczne cechuje się dużą cierpliwością do kursanta. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.06.2018

Karol Góralski

Karol Góralski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniały instruktor. Dobra atmosfera na lini kursant instruktor.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.05.2018

Kacper Wozniak

Kacper Wozniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor bardzo dobrze uczy szkoła swietna

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.05.2018

Patrycja Grzesikiewicz

Patrycja Grzesikiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra postawa instruktora wobec kursanta, regularnie odbywające się jazdy, miła atmosfera panująca na zajęciach.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.04.2018

Karolina Paczkowska

Karolina Paczkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna atmosfera, w szkole uczą jeździć a nie jedynie zdać egzamin, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.04.2018

Bartosz Paczkowski

Bartosz Paczkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna atmosfera na wykładach, instruktorzy mili i cierpliwi

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.04.2018

Julia Morawska

Julia Morawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę bardzo dobra szkoła jazdy, super instruktor oraz fajna atmosfera. Polecam wszystkim z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.03.2018

Ryszard Seweryn

Ryszard Seweryn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalnie ps. W szkole po 45min lekcji można przysnąć tutaj przez 3godziny wykładów ani razu mi sie to nie zdarzyło, bardzo ciekawie gorąco polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.03.2018

Arek Jarosz

Arek Jarosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.02.2018

Jacek Hornik

Jacek Hornik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.01.2018

Łukasz Nowicki

Łukasz Nowicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ośrodek :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.01.2018

Karolina Kopeć

Karolina Kopeć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła, wykładowca świetny, instruktor dobrze uczy. Jestem zadowolona :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.01.2018

Dominik Zalewski

Dominik Zalewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miły instruktor, dobra organizacja i profesjonalna nauka

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.01.2018

Basia Molęda

Basia Molęda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

szkoła jazdy Alfa Mysłowice została mi polecona i Ja ją polecam ;) Teoria przebiegała w miłej atmosferze Pan Roman z humorem zagłębiał nas w tajniki ruchu drogowego :)mój instruktor Pan Rufin- mega pokłady cierpliwości, krzyż Pański ze mną ma, mimo wszystko jazdy przebiegają w miłej atmosferze i NIGDY jeszcze nie nakrzyczał na mnie, choć na pewno nieraz ciśnienie mu się podniosło :)dziewczyny w biurze miłe i konkretne. POLECAM GORĄCO

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.01.2018

Paulina Dyląg

Paulina Dyląg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła naprawdę warta polecenia, ciekawe wykłady i bardzo mili instruktorzy :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.12.2017

Albert Piwko

Albert Piwko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OCENIAM TĘ SZKOŁE JAZDY BARDZO POZYTYWNIE

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.12.2017

Paulina Ochman

Paulina Ochman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM! zaczynając od wykładów prowadzonych bardzo sprawnie i z duuuzym humorem! po jazdy z instruktorem p.Wiesławem, który w moim przypadku wykazywał się anielską cierpliwością :D i oczywiście IMPONUJĄCĄ wiedzą ;) której mógłby pozazdrościć niejeden kierowca ! TAK JEST, polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.12.2017

Marta Dominik

Marta Dominik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, wykładowca świetny, instruktor bardzo dobrze uczy. Jestem bardzo zadowolona i polecam :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.12.2017

Mateusz Sokołowski

Mateusz Sokołowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem zadowolony z wyboru Tego ośrodka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.11.2017

Patrycja Wróbel

Patrycja Wróbel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ośrodek szkolenia, miła atmosfera, zajęcia praktyczne jak i teoretyczne prowadzone bardzo ciekawie : )

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.11.2017

Ania Richter

Ania Richter
Opinia zweryfikowana przez Facebook

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z WYBORU OŚRODKA WYKŁADY BYŁY BARDZO CIEKAWE A INSTRUKTOR BARDZO CIERPLIWY CO ZDECYDOWANIE SPRZYJAŁO NAUCE

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.11.2017

Dominika Skwara

Dominika Skwara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.10.2017

Julia Krasoń

Julia Krasoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

BARDZO DOBRA ATMOSFERA. STAN POJAZDÓW BARDZO DOBRY :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.10.2017

Sandra Pudełko

Sandra Pudełko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

szkola godna polecenia;)czekam na egzamin wiec jeszcze prawo jazdy nie posiadam ale uwazam ze do lepszej szkoly jazdy nie moglam sie zapisac. .zajecia teoretyczne z Panem Romanem bardzo ciekawe ..wczesniej wszystko wydawalo mi sie takie trudne i nie do pojęcia a dzieki czlowiekowi teorie zrozumialam za co bardzo dziekuje..Panie w sekretariacie bardzo mile i pomocne atmosfera super...wszystko na wysokim poziomie..insruktor Pan Rufin niesamowity czlowiek ...wymagajacy a przy tym bardzo cierpliwy ktory potrafil wszystko wyjasnic ..bardzo profesionalny z niesamowitym poczuciem humoru

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.10.2017

Szymon Kochel

Szymon Kochel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołą na duży plus polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.09.2017

Magdalena Braś

Magdalena Braś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Solidnie, rzetelnie i profesjonalnie - te trzy przysłówki trafnie określają ośrodek ALFA, począwszy od wykładów na jazdach skończywszy . Wykłady bogate w pełnowartościowe treści, okraszone przemiłą atmosferą, dzięki której kursant wchłania wiedzę niczym gąbka! Aż żal było wracać do domu... Instruktor jazdy (w moim przypadku pan Wiesław) to żywa encyklopedia wiedzy na temat przepisów drogowych! Nie było pytania, na które odpowiedzi bym nie uzyskała. Każdej lekcji towarzyszyła miła atmosfera, co ważniejsze, na początku każdych jazd pan Wiesław dokładnie omawiał temat i podpowiadał na co warto zwrócić szczególną uwagę - innymi słowy dbał o każdy szczegół zajęć tak, by kursanta nie było w stanie nic zaskoczyć na drodze. Serdecznie polecam ośrodek ALFA, gwarantuję 100% satysfakcji! :-) I ogromnie DZIĘKUJĘ za całokształt!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.08.2017

Renata Mosler

Renata Mosler
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkola naprawdę SUPER!!!!Mila atmosfera,wszyscy bardzo pomocni,a wykłady ciekawe .Instruktor Pan Wieslaw bardzo cierpliwy i wyrozumialy,nie mogłam trafic lepiej. Dziekuje za wszystko i polecam z całego serca!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.08.2017

Szymon Pitek

Szymon Pitek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawe wykłady, świetne podejście instruktora do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.08.2017

Dominik Mirocha

Dominik Mirocha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Mysłowicach . Genialne wykłady z Panem Romanem. Instruktorzy jazdy bardzo spokojni i profesionalni. Potrafią wszystko wytłumaczyć z sercem . Polecam gorąco

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.08.2017

Igor Gepert

Igor Gepert
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Mysłowicach . Genialne wykłady z Panem Romanem. Instruktorzy jazdy bardzo spokojni i profesionalni. Potrafią wszystko wytłumaczyć z sercem . Polecam gorąco

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak