Liczba odwiedzin: 3619 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ale jazda

  162 opinie w tym 156 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.03.2020

Alicja Pajkowska

Alicja Pajkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek w Płocku! Ogromna cierpliwość i zaangażowanie instruktorów, miła atmosfera i elastyczne godziny.Polecam serdecznie każdemu przyszłemu kursantowi!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.03.2020

Kinga Stolarska

Kinga Stolarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Płocku. Miła atmosfera, a przy tym pełen profesjonalizm. Z całego serca polecam ta szkole wszystkim przyszłym kierowcom!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2020

Dawid Różański

Dawid Różański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w rejonie. U Pana Jarka na wykładach nie da się nudzić, panuje miła atmosfera, zwraca uwagę na wszystkie drobnostki i w krótkim czasie można perfekcyjnie opanować materiał. Na lekcjach jazdy instruktorzy profesjonalnie podchodzą do przygotowania kursantów do egzaminu. Żaden szczegół nie zostaje pominięty oraz przekazują cenne wskazówki. Opieka i zainteresowanie kursantem od początku do końca 100%. WYBIERAJCIE ALE JAZDA !!! POLECAM KAŻDEMU!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.02.2020

Marta Stawska

Marta Stawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście instruktorów do kursantów oraz znakomita atmosfera. Najlepsza szkoła w Płocku, gorąco polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2020

Filip Kobielsky

Filip Kobielsky
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Jarek ma świetne podejście do nauki. Wie na co zwracać uwagę i jak korygować popełniane przez kursantów błędy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2020

Oliwia Żuchowska

Oliwia Żuchowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Płocku! Wykłady były bardzo interesujące i przydały się nie tylko do zdania egzaminu teoretycznego, ale również na drodze. Na lekcjach jazdy natomiast panuje miła atmosfera, instruktorzy poważnie podchodzą do przygotowania kursantów i zwracają uwagę na każdy szczegół, nie siedzą biernie obok, ale dają wskazówki dotyczące zarówno samego egzaminu, jak i jazdy po egzaminie. Jak najbardziej polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.01.2020

Emilia Bombalicka

Emilia Bombalicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła i przyjazna atmosfera, podejście instruktorów do kursantów znakomite. Jak szkoła jazdy w Płocku to tylko Ale Jazda! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2020

Ewa Rutkowska

Ewa Rutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera i indywidualne podejście!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.01.2020

Kacper Kowalski

Kacper Kowalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy świetni sympatyczni i naprawde chcą nauczyć zwracają uwagę a nie tylko siedzą obok, skoro nawet ja zdałem za pierwszym razem to każdy może polecam każdemu

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.12.2019

Natalia Wilczyńska

Natalia Wilczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY! WYKŁADY: bardzo interesujące, wiedza w jasny i efektywny sposób przekazana, bardzo pomaga w jazdach! JAZDY: miła atmosfera, skupienie uwagi na najmniejsze szczegóły, super przygotowanie do egzaminu! ❗️Instruktorzy są świetni i naprawdę bardzo dobrze nauczą jeździć. WYBIERAJCIE ALE JAZDA!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2019

Kacper Wójcik

Kacper Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega podejście, zajebista szkoła serdecznie polecam każdemu opieka od początku do końca na najwyższym poziomie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.12.2019

Piotr Zasimowicz

Piotr Zasimowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam! Pełna profesja, indywidualne podejście, samochody - najwyższa jakość, w pełni dostosowane do tych, którymi jeździ się na egzaminach; świetna atmosfera, instruktorzy wykwalifikowani, merytoryczni ale także zwyczajnie fajni ludzie, którzy chcą żebyś zdał/a egzamin jak najlepiej, możliwie za pierwszym podejściem. A to i tak tylko część pozytywów, które można wymieniać i wymieniać.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.12.2019

Julia Wilczyńska

Julia Wilczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam!!! Zaangażowanie w pełnym stopniu, pełen profesjonalizm, doceniam cierpliwość instruktorów! Miła atmosfera i świetnie zrozumiałe wykłady. Najlepszy ośrodek!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.12.2019

Robert Stępka

Robert Stępka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ta szkoła nauki jazdy ma profesjonalne podejście do kursanta karzdego z osobna i z czystym sumieniem polecam zdałem za 1 podejściem .

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.12.2019

Zuzia Jędrzejewska

Zuzia Jędrzejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście oraz miła atmosfera w czasie kursu, samochody w dobrym stanie oraz ciekawe wykłady. Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.11.2019

Monika Kłosowska

Monika Kłosowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Przyjazne i profesjonalne podejście do kursanta!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2019

Maja Zajdel

Maja Zajdel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, najlepsza szkoła w Płocku, przyjazne i profesjonalne podejście do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2019

Krystian Krokowski

Krystian Krokowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.11.2019

Julia Kluge

Julia Kluge
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdeczne polecam! Najlepszy ośrodek w Płocku! Wszystko na najwyższym poziomie! Instruktorzy profesjonalni, super podejście i współpraca! Bardzo dziekuję Panie Jarku i Panie Witku bardzo dziękuję za naukę, cierpliwość i wyrozumiałość-jesteście świetni!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.11.2019

Krystian Krupiński

Krystian Krupiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo,profesjonalne podejście,cierpliwość oraz luźna atmosfera,najlepsza szkoła w Płocku!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.11.2019

Ola Ulińska

Ola Ulińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście, super atmosfera, polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.11.2019

Oskar Sarzalski

Oskar Sarzalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu. Luźna atmosfera, elastyczne terminy profesjonalne podejście do kursantów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.11.2019

Kacper Krawczyk

Kacper Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepszego ośrodka jazdy w Płocku nie ma! Pełen profesjonalizm, cierpliwość i dokładność tak, aby każdy z kursantów był gotowy na jazde. Polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2019

Marta Kosińska

Marta Kosińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Cierpliwosc, fachowosc oraz przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2019

Jakub Makowski

Jakub Makowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2019

Wiktoria Bartkowska

Wiktoria Bartkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam!!! Najlepszy ośrodek i instruktorzy!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2019

Kamila Żabolicka

Kamila Żabolicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam ten ośrodek! Świetni instruktorzy, atmosfera również warta pochwały, a przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 19.10.2019

Paulina Kruszewska

Paulina Kruszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Najlepsza szkoła w Płocku.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2019

Grazyna Olejniczak

Grazyna Olejniczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca ośrodek szkoleniowy Ale Jazda w Plocku. Indywidualne podejście do kursanta. Pełen profesjonalizm. Instruktorzy z powołania egzamin teoretyczny zdany za pierwszym razem. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.10.2019

Łukasz Szymura

Łukasz Szymura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny ośrodek, wyrozumiały instruktor i przede wszystkim panuje fajny klient w trakcie jazd, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak