Liczba odwiedzin: 19502 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Akademia Jazdy SUFLER

  282 opinie w tym 216 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2019

Jakub L ...........i ip: 83.20.68.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szybko, miło i bez presji. Miła atmosfera Praktyka zdana za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.12.2018

Patrycja ...t ip: 188.147.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam! Znakomite podejście do kursanta, odpowiada na wszystkie pytania i przygotuje na każdą możliwą sytuację na egzaminie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2018

Karol L .........i ip: 46.77.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Tadeusz jest odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu. Punktualny ale i też elastyczny co do kursantów. Nauczy wszystkiego i wytłumaczy najlepiej jak sie da. Polecam w 100% Akademie Jazdy SUFLER.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2018

Ola N .......... ip: 37.248.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobre przygotowanie do egzaminów zdanych za pierwszym razem

Plusy

dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.11.2018

Anna J ....z ip: 83.11.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona z kursu, świetny instruktor, przyjemna atmosfera. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2018

BRZĘCKI D .....K ip: 5.60.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobry instruktor ???? zdane!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.10.2018

Paweł L ........k ip: 31.0.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobry instruktor

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.09.2018

Agnieszka C .........a ip: 109.173.221.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Przyjazna atmosfera, profesjonalne przygotowanie. Polecam każdemu!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.09.2018

Dominik ..........i ip: 109.173.216.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam! Pan Tadeusz przygotuje na 99% wszystkich sytuacji na egzaminie oraz drodze! A atmosfera podczas kursu tylko ułatwia naukę!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.09.2018

Mateusz J .......i ip: 109.173.223.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam tą Szkołę Jazdy . Miła i przyjemna atmosfera . Profesjonalne podjeście do kursanta oraz super pozytywny instruktor Pan Tadeusz :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.07.2018

Michał ........k ip: 83.20.109.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam naukę jazdy u pana Tadeusza! Wytłumaczy i odpowie na każde pytanie. Świetnie przygotuje do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.07.2018

Łukasz Z .......k ip: 37.47.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor jest mega świetną i pozytywną osobą.jego techniki nauki są wręcz niesamowite i skuteczne polecam ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.06.2018

Łukasz ..........i ip: 83.25.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wymagający więcej niż egzaminatorzy,co skutkuje zdanym egzaminem bezbłędnie ;) Polecam nawet zielonym w jeździe.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.06.2018

Mateusz K ....i ip: 109.173.157.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam polecam świetnego instruktora Tadeusza Ulińskiego "Sufler" który profesjonalnie przygotowuje do egzaminu z wyrozumiałością cierpliwością oraz miłą atmosferą!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2018

Marcel K ....k ip: 109.173.223.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.05.2018

Aneta S ........... ip: 31.0.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetny instruktor miła atmosfera profesjonalne wyuczenie i przygotowanie do egzaminu. Zdane za pierwszym podejściem

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.05.2018

Aneta S ........... ip: 188.146.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam...!! Świetny instruktor miła atmosfera profesjonalne wyuczenie i przygotowanie do egzaminu. Zdane za pierwszym podejściem

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2018

Aneta S ........... ip: 31.0.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam świetny instruktor miła atmosfera profesjonalne wyuczenie i przygotowanie do egzaminu. Zdane za pierwszym podejściem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2018

Filip R ....k ip: 37.47.150.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam. Zdalem za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.03.2018

Wacław W ....r ip: 5.60.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gdybym ponownie został postawiony przed wyborem szkoły nauki jazdy bez wątpienia wybrałbym tą! Jestem bardzo zadowolony

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.03.2018

Wiktoria R ............. ip: 83.11.103.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Akademia Jazdy Sufler - profesjonalizm w każdym calu, gorąco polecam! Miła atmosfera i anielska cierpliwość do kursanta. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2018

Weronika Z ...a ip: 91.217.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam Akademie Jazdy SUFLER. Miła atmosfera podczas jazdy. Bardzo dobrze prowadzony kurs. Zdane za pierwszym razem :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.02.2018

Wiktor D ........i ip: 37.249.246.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor cierpliwy i miły z poczuciem humoru dlatego kurs przebiega przyjemnie. Po skończonym kursie jesteśmy dobrze przygotowani do egzaminu. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.01.2018

Hubert S ........z ip: 83.242.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Nie mogłem sobie wymarzyć lepszego instruktora. Pan Tadeusz Uliński przygotował mnie w takim stopniu, że nawet nie było stresu co potwierdza zdany egzamin praktyczny bez żadnego błędu. Szczerze polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2017

Dawid N ...k ip: 37.47.190.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2017

Mikołaj K ........ ip: 80.215.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ogromną zaletą podczas trwania mojej nauki było dostosowanie godzin pracy do moich potrzeb. Szkoła jazdy SUFLER była jedyną szkołą w Koninie dla której nie był przeszkodą fakt że mieszkam za granicą i pojawiałem się w Polsce raz na dwa miesiące. Za każdym razem kiedy przyjeżdżałem do Konina Pan Tadeusz starał się wykorzystać ten czas efektywnie żebym mógł skończyć kurs jak najszybciej. Brawo za elastyczność! Poza tym bardzo miła atmosfera, ciekawe rozmowy i profesjonalność. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.08.2017

Jakub W ........i ip: 83.11.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie zadałem za 1 razem istruktor mega profesjonalnie podchodzi do nauki i dzięki niemu mi się udało :D na egzaminie miałem dokładnie to co ćwiczyłem przez cały okres nauki :D jeśli ktoś chce zdać polecam Pana Tadeusza Ulińskiego

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.08.2017

Zuzanna C .........a ip: 77.65.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Tadeusz Uliński to instruktor, który wiele wymaga, ale także podchodzi do kursanta z ogromną cierpliwością, spokojem i uwagą. Nie ma mowy o nieprzyjemnej atmosferze-godziny spędzone w aucie to istna przyjemność, ale także pilna nauka, ponieważ Pan Uliński zawsze udziela wskazówek, rad, nie tylko przydatnych podczas egzaminu praktycznego, ale również takich, które ułatwią jazdę po jego zdaniu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.06.2017

Dawid P ...........i ip: 188.146.68.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo konkretny, miły praz wymagający instruktor przemiła atmosfera. Serdecznie polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.06.2017

Oktawia T ......a ip: 94.254.255.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam Akademię Jazdy Sufler. Jazdy odbywają się w miłej atmosferze, nie ma mowy o stresie. Zawsze można liczyć na wsparcie ze strony Pana Tadeusza który rozwieje każdą wątpliwość w zrozumiały sposób. Polecam! :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak