Opinia zweryfikowana przez  
Super podejście do kursanta. Polecam!
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 26.04.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Jestem bardzo zadowolona z kursu. Wykłady są ciekawe, a instruktorzy cierpliwi i wyrozumiali. Szkoła godna polecenia!
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 20.04.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Polecam szkole JUREX - świetna atmosfera, młodzi dobrze wykwalifikowani instruktorzy :) Teoria na najwyższym poziomie ;)
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 11.04.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
W tej szkole odbywałam jedynie jazdy doszkalające, a cały kurs realizowałam w innym ośrodku, ale z tym samym Instruktorem - Panem Marcinem, ze względu też na niego zdecydowałam się na jazdy w Jurexie :) Dlatego jak najbardziej polecam jazdy z Panem Marcinem - zero stresu, świetna atmosfera, luźne podejście, a jednocześnie bardzo profesjonalne i z ogromną cierpliwością, mimo popełnianych przeze mnie, tych samych błędów. Na każdą jazdę chodziłam z ogromną przyjemnością i wręcz nie mogłam się ich doczekać, więc jeśli jazdy, to tylko z Panem Marcinem! :)
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 05.04.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Swietny instruktor (p. Marcin), oba egzaminy zdalam za pierwszym razem :)
Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 05.04.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Z takim przygotowaniem jakie zapewniają osoby związane z "Jurexem" nie ma się co bać!!! Każda godzina jest prawdziwą nauką, nie można oczekiwać więcej! Począwszy od teorii ze wspaniałą Panią Ewą kończąc na jazdach z Panami Mateuszem, Patrykiem, Andrzejem, Krzysztofem i Jackiem oraz Panią Anią czułem, że tu naprawdę dba się o to, żebym zdał komfortowo. Żadne dziękuje nie wyrazi wdzięczności, którą czuję. To dzięki Wam zdałem za pierwszym razem! Atmosfera wspaniała, profesjonalizm, indywidualne podejście do każdego i wyjątkowa chęć zrobienia z każdego kursanta kierowcy to plusy nie do podważenia. Nie szukaj dalej, znalazłeś ośrodek idealny dla Ciebie!!!
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 31.03.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Szkoła godna polecenia. ;) Na wykładach teoretycznych bardzo miła atmosfera, teoria zdana za pierwszym razem bez konieczności większego dokuczania się. Pani Ewa pomocna w każdej chwili i każdej sytuacji. Jazdy na równie bardzo dobrym poziomie, naprawdę bardzo dobrze przeszkoleni instruktorzy ale tez bardzo sympatyczni. Doskonała atmosfera do nauki. Egzamin praktyczny rownież za pierwszym razem bez jakichkolwiek zastrzeżeń od egzaminatora - to pokazuje na jakim poziomie sytuuje się nauczanie w "Jurexie" ;) Naprawdę, gorąco polecam!!! ;)
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

skracanie czasu trwania jazd

 

ocena z dnia: 30.03.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Bezsprzecznie i szczerze polecam wybranie szkoły jazdy "Jurex" wszystkim chcącym rzetelnie i bez stresu nauczyć się jeździć samochodem i zdobyć upragnione prawo jazdy. "Jurex" jest szkołą "elastyczną" można spokojnie dostosować plan zajęć teoretycznych i jazd do własnych możliwości czasowych. Rewelacyjnie prowadzone przez Panią Ewę zajęcia teoretyczne, na których nie sposób było się nudzić. Serdecznie i z uśmiechem, ale i z ogromną wiedzą, Pani Ewa przeprowadza kursantów przez przepisy drogowe zwracając od razu uwagę na pułapki jakie napotkają na "drodze" i w testach. Dla mnie cenną była również możliwość umówienia się na indywidualną konsultację własnych wątpliwości, które zawsze się pojawiają gdy zaczynamy robić testy... Praktyczna część nauki to wiele pożytecznych wskazówek, potem dopracowywanie i poprawianie tego co jeszcze "szwankuje", a całość w miłej atmosferze, z cierpliwością i bez nerwów, z humorem i wzajemnym szacunkiem. Duża zaletą było to, że oprócz głównego nauczyciela jazd Pana Mateusza, odbyłam kilka lekcji z innymi instruktorami. Myślę, że takie doświadczenie pomaga przy egzaminie praktycznym. Ekipa tej szkoły to ludzie, którzy chcą, chcą Cię nauczyć jeździć, chcą abyś robił to bezpiecznie i dobrze, chcą aby ta nauka nie była stresem a przyjemnością i w końcu: chcą abyś cieszył się uzyskaniem dokumentu prawa jazdy. Egzaminy teoretyczny i praktyczny zdane za pierwszym podejściem! :) Dziękuję!
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 13.03.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Super szkoła, polecam
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 09.03.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez e-mail
Mateusz P .........k ip: 83.22.253.....
Polecam JUREX'a ! :)
Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 07.03.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez e-mail
Joanna I .....a ip: 37.47.92.....
Świetna atmosfera, dobre podejście do kursanta. Polecam Pana Marcina ;)
Plusy

brak

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 07.03.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez e-mail
Anna L ......a ip: 89.228.182.....
Profesjonalni instruktorzy, bardzo dokładni co potem przynosi efekty. Miła atmosfera, podmiotowe podejście do kursanta, elastyczność przy ustalaniu terminów jazd, zdałam za 1 razem :D Polecam gorąco Jurex!
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 05.03.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Podejście instruktora jak najbardziej profesjonalne. Miła atmosfera, a co najważniejsze jazda bez żadnego stresu! :) polecam!!!
Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 01.03.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Bardzo miła atmosfera, fajna szkoła, serdecznie polecam ;)
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 27.02.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Po wykładach i przygotowaniach w Jurexie "straszny" egzamin teoretyczny okazuje się prosty i nawet przyjemny. Wszystko co ważne zostało omówione na zajęciach i wytłumaczone. Jazdy z większością instruktorów również były raczej przyjemnością. Instruktorzy i samochody zmieniali się często jednak miało to swoje dobre strony i hartowało przed egzaminem praktycznym, który zdałem za trzecim podejściem (2 razy z własnej winy oblałem na mieście). Przy okazji chciałbym nadmienić, że egzaminatorzy w Mordzie na balickiej to normalni i wyrozumiali ludzie, a nie ludożercy jak zdarzało mi się słyszeć. Kurs trwał nieco długo, ale przede wszystkim z uwagi na boom prawo jazdowy pod koniec roku. Instruktorzy byli wyrozumiali i cierpliwi, poprawiali błędy, które czasem w kółko i w kółko zdarzało mi się powtarzać. Można było też porozmawiać, generalnie atmosfera w czasie jazd była bardzo przyjemna. Umawianie się na jazdy przebiegało bardzo sprawnie, jeśli ktoś potrzebuje elastycznych godzin dostanie je w Jurexie. Widać, że wszystko organizowane jest tak, by działało sprawnie i było wygodne dla kursantów, co bardzo doceniam.
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 26.02.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Polecam Jurex! ;)))
Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 26.02.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Również zdane za pierwszym razem oba egzaminy. Wykłady były bardzo edukujące, szczególnie dla osoby, która pierwszy raz miała styczność z prawem drogowym. Terminy lekcji całkiem do ustalenia. Przerobiliśmy dokładnie każdy rozdział, więc nie czułem, żebym miał słabość w którymś z zagadnień. Teorie skończyłem w listopadzie, niestety ze względu na ogromną liczbę kursantów musiałem poczekać nieco na wolne terminy, ale był to akceptowalny okres czasu, a sam fakt był oczywiście zrozumiały. Pan Mateusz z którym jeździłem większość jazd jest ogromnie sympatyczną osobą. Nigdy nie miałem jakichkolwiek problemów w dogadaniu się. Jak dla mnie był on idealnym "głównym instruktorem". Bardzo podobał mi się fakt, że kilka jazd miałem również z innymi instruktorami, a każdy z nich zwracał na co innego uwagę, przez co mogłem doszkolić wszystkie aspekty mojej jazdy. Małym minusem było kilka jazd Toyotą Yaris, jako że nie jest to samochód egzaminacyjny. Mimo wszystko i tak znaczna większość jazd odbywała się samochodem egzaminacyjnym, a gdy bardzo zależało mi na nim (szczególnie przed egzaminem) wystarczył kontakt z Panem Jurkiem i nie było żadnego problemu by jazda odbywała się autem Kia Rio. Muszę zaznaczyć, że teraz z perspektywy czasu jestem bardzo zadowolony z tego faktu, gdyż miałem dzięki temu okazję spróbować innego samochodu, co będzie ogromnym ułatwieniem w przyszłości. Będę ogromnie polecał tę szkołę wszystkim znajomym, którzy będą szukać kursu w Krakowie. Polecam za: profesjonalizm i sympatycznych instruktorów! Dziękuję bardzo za ogromną pomoc i gratuluję dobrania tak odpowiednich instruktorów.
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 22.02.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Zdałam za 1 razem!!!! Kurs kat. B skończyłam dwa miesiące, bardzo profesjonalne wykłady i zajęcia praktyczne!! Jeździłam na samochodach Kia Rio i bardzo bardzo polecam!!! Najbardziej ciesze się ze zdobytej wiedzy przekazanej w profesjonalny, spokojny sposób, polecam!!!!
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 10.02.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez e-mail
Oliwia W ........ ip: 89.66.240.....
Polecam JUREX !
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 08.02.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Bardzo dobra szkoła, polecam ;)
Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 04.02.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Jestem bardzo zadowolona z kursu. Instruktorzy bardzo cierpliwi. Potrafią dać wskazówki przydatne na egzaminie. Atmosfera bardzo przyjazna. Profesjonalne podejście ale wszystko też na luzie :) Jak dla mnie najlepszy ośrodek szkoleniowy w Krakowie. Polecam!
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 02.02.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez e-mail
Katarzyna P ...............k ip: 87.239.222.....
Polecam gorąco szkołę Jurex!!! Zarówno wykłady jak i jazdy bardzo dobrze prowadzone. Miałam okazję jeździć z kilkoma instruktorami i każdy z nich był prawdziwym profesjonalistą, bardzo pomocnym i zaangażowanym. Samochody są nowe, dokładnie takie jak na egzaminie. Ogromnym plusem szkoły jest elastyczność w dopasowaniu godzin! Pozdrawiam serdecznie całą ekipę Jurex'a!
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 30.01.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Gdy poszłam zapisać się na kurs byłam nieco przestraszona,bo tak na prawdę nic nie wiedziałam. Nigdy wczesniej nie jeździłam autem,ani nie miałam do czynienia z jakimkolwiek pojazdem oprócz roweru i hulajnogi. Przyszłam więc do Jurexu i tam wielkim uśmiechem przywitała mnie Pani Ewa,która powiedziała co i jak,wyjaśniła jak wyrobić sobie profil i potem zaczęliśmy kurs. Wspomnienia Pani Ewa prowadziła kurs teoretyczny,takze wykłady były przyjemnością,a jesli widziała,ze czegoś nie rozumiem to to tłumaczyła do oporu co okazało się skuteczne. Kiedy skonczylam kurs teoretyczny,nadszedł czas na praktykę. Moim instruktorem byl przez pierwszą część kursu Pan Mateusz,niezmiernie cierpliwy człowiek. Potem jeździłam z Panem Patrykiem,który konkretnie pokazał kilka trików jak np.ulatwic sobie parkowanie,zawracanie czy jazdę po łuku. Jest bardzo przyjaznym człowiekiem,można z nim porozmawiać,ale tylko pod warunkiem uważnej jazdy i poprawnego wykonywania manewrów:) Egzaminy wewnętrzne odbyły sie w przyjemnej atmosferze. To wszystko dało prawo jazdy zdanego za pierwszym razem! Pozdrawiam,Weronika Sraga-KIEROWCA!:)
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 28.01.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Świetna atmosfera, ciekawe i angażujące wykłady. Ogromna elastyczność, zarówno wykłady jak i jazdy dopasowane do kursanta. Instruktorzy bardzo profesjonalni, wymagający i zaangażowani, a do tego niesamowicie sympatyczni. Dziękuję i gorąco polecam! :)
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 25.01.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez e-mail
Weronika G .....a ip: 95.155.69.....
Serdecznie polecam. Największe atuty: -Bardzo ciekawie prowadzona przez Panią Ewę część teoretyczna - Indywidualne, elastyczne podejście do klienta - Duże zaangażowanie i cierpliwość instruktorów -Bezstresowa atmosfera W efekcie egzamin zdany za pierwszym razem :)
Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 13.01.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Wykłady są bardzo ciekawe i panuje na nich miła atmosfera. Instruktorzy bardzo profesjonalni, a jazdy odbywają się w zadbanych KIA-ch egzaminacyjnych. Ogólnie polecam szkołę nauki JUREX!
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 11.01.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Świetna atmosfera! Instruktorzy mili, uśmiechnięci i bardzo wyrozumiali! :) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem! POLECAM!!!!
Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 07.01.2016

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Solidne przygotowanie zarówno do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Polecam!
Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 18.12.2015

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Polecam OSK JUREX jest to szkoła stworzona przez ludzi znpowołaniem, wykłady są ciekawe a instruktorzy cierpliwi i wyrozumiali.
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 18.12.2015

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Polecam szkołę nauki jazdy JUREX. Panuje super atmosfera. Można spokojnie pogadać na każdy temat z instruktorami nie krzyczą ani nie biją ;) Pani Ewa prowadzi super wykłady nie idzie się nudzić stara się zachęcić żeby brać udział w wykładach razem z nią. Pan Jurek tak samo stara się jak może żeby jeździć jak najczęściej i żebyśmy zdali za pierwszym razem. Dużą role tak samo odgrywają instruktorzy Pan Mateusz i Patryk bardzo dobrze znają hutę i wiedzą w które miejsca jeżdżą instruktorzy z Koszykarskeiej (a przedewszystkim Pan Mateusz). Bardzo dobrze nauczyli mnie jak pokonywać ronda/skrzyrzowania/parkowania itd. Za to wielkie dzięki Panu Patrykowi, Mateuszowi, Jarkowi, Andrzejowi :) Ogólnie polecam tą szkołę z całego serca :) P.S. Uważajcie na nerwowego Pana Policjanta z Drogówki mimo swojego "dziwnego" zachowania umie nauczyć i cześć rzeczy zostanie Wam w pamięci więc nie bójcie się go :) Uczyłem się w tej szkole na kat. A2 + B z czego B zdałem w tym roku a A2 dopiero na przyszły ;/
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 15.12.2015

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Serdecznie polecam JUREX każdemu, kto planuje zdawanie prawa jazdy. Będę zawsze niesamowicie miło wspominać tę szkołę. Jeżeli chodzi o mnie, to bardzo dużym plusem były elastyczne godziny wykładów, dzięki czemu nie miałam problemów z pogodzeniem studiów i zajęć w szkole. Wykłady same w sobie prowadzone przez panią Ewę były bardzo ciekawe i zrozumiałe dzięki czemu bezproblemowo zdałam egzamin teoretyczny. Jeśli chodzi o część praktyczną to miałam przyjemność jeździć z kilkoma instruktorami. Szczególne podziękowania kieruję do Patryka, który pokazał mi wszystkie miejsca egzaminacyjne,na które trzeba zwrócić uwagę i potrafił wszystko wytłumaczyć. Dzięki niemu nabrałam większej świadomości jazdy, czułam się bardziej pewnie za kierownicą i nabrałam wiary w siebie. Oczywiście dziękuję też Panu Jurkowi i Mateuszowi. Każdy z nich wniósł coś do mojego szkolenia. Na jazdach zawsze panowała miła atmosfera, wszyscy byli bardzo mili i wyrozumiali. Dzisiaj cieszę się zdanym za pierwszym razem egzaminem praktycznym i zawdzięczam to właśnie tej szkole i wspaniałym instruktorom. Dziękuję za wszystko i bardzo polecam wszystkim.:)
Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 12.12.2015

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Gorąco polecam z całego serca ! Wspaniali instruktorzy , zwłaszcza Pan Patryk oraz Mateusz , którym bardzo dziękuję - to dzięki nim zdałam za pierwszym razem ! :) Pełen profesjonalizm , świetna atmosfera na wykładach prowadzonych przez Panią Ewusię ! NIE MA I NIE BĘDZIE LEPSZEJ SZKOŁY JAZDY !!
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 11.12.2015

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Bardzo polecam O.S.K Jurex, ciekawe zajęcia z teorii, prowadzone w miłej atmosferze. Sama nauka jazdy była świetną zabawą, instruktorzy p.Jurek i p. Mateusz zabwani, otwarci, ale co najważniejsze bardzo cierpliwi i profesjonani!!
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 09.12.2015

 
 
Opinia zweryfikowana przez e-mail
Monika B .....a ip: 87.207.139.....
Polecam! Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera oraz dużo cierpliwości w trakcie praktycznej części szkolenia. Egzamin zdałam za pierwszym razem . Ogromny plus za elastyczny grafik , który bez problemu można indywidualnie dostosować do kursanta.
Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 09.12.2015

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Bardzo Polecam! Szybkie i profesjonalne podejście do kursanta.Obie części egzaminu zdałem za pierwszym razem i bez żadnych problemów. Bardzo dużym plusem jest elastyczny grafik wykładów, który można dostosować do własnych możliwości czasowych. Szczególnie polecam jazdy z panem Mateuszem i panem Patrykiem
Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 05.12.2015

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Bardzo dobra szkoła! Niesamowicie miła atmosfera. Cecha charakterystyczna: elastyczność, otwarcie na kursantów, na potrzeby, życzenia i możliwości. Wszystko przy tym profesjonalnie, bez nerwów. Człowiek nie tylko uczy się pod egzamin ale przygotowywany jest do codziennej jazdy!! Zajęcia teoretyczne bardzo ciekawie prowadzone przez panią Ewę - dużo przykładów, ciekawostek, quizy i zagadki, współpraca z salą - wszystko łatwo można w taki sposób zapamiętać. Umawianie/przekładanie jazd bez najmniejszego problemu - zawsze jest jakieś wyjście :) A same jazdy... p. Jarek (oaza cierpliwości, duże zaangażowanie, w sam raz na początek), Mateusz (b. otwarty i pozytywny, wie jak odstresować i wszystko idzie gładko), Patryk (również bez nerwów, ze spokojem za to do celu, szlifowanie manewrów to sama przyjemność). Jeszcze się zastanawiacie? Zdałam za pierwszym razem, nigdy wcześniej nie siedząc za kółkiem, przejeździłam łącznie 35h i nie boję się teraz poruszać po mieście za co ogromnie dziękuję całej ekipie!
Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 05.12.2015

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Świetna szkoła! Żałuje ,ze nie zapisałam się do niej odrazu tylko wtedy kiedy zdałam sobie sprawę , ze z poprzedniej szkoły nie wyniosłam tyle żeby zdać egzamin praktyczny . Po kilku jazdach doszkalajacych z panem Jurkiem oraz Patrykiem zdałam w końcu upragnione prawo jazdy bezbłędnie i do tego z pochwałami egzaminatora. Kilka jazd z panem Jurkiem dalo mi więcej niż 30h wyjezdzonych w poprzedniej szkole ,która tutaj jest na miejscu pierwszym .... Bardzo pozytywna atmosfera podczas jazd ;) Polecam ta szkole kursantom takim ,którzy chcą iść na egzamin z wiedza i umiejętnościami doszlifowanymi perfekcyjnie :) mi się udało , teraz Twoja kolej pokazać co potrafisz!!!
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 01.12.2015

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Super instruktorzy, szczególnie pna Krzysztof i pan Patryk. Zawsze znajdą sposób zeby wytłumaczyć i trafić do głowy kursanta. Siła spokoju i cierpliwości. Dobra organizacja, elastyczne godziny jazd. Duża zaleta- możliwość zrealizowania teorii w domu.
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 30.11.2015

 
 
Opinia zweryfikowana przez e-mail
Wojciech B ... ip: 94.254.145.....
Polecam!
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 30.11.2015

 
 
Opinia zweryfikowana przez e-mail
Paulina O ........k ip: 93.180.170.....
Fachowa i rzetelna szkoła jazdy. Wszystko przebiega w miłej atmosferze.Instruktorzy wykazują się ogromną cierpliwością i spokojem,tłumacząc i poprawiając błędnie wykonywane manewry ,aż do skutku,a przy tym pozostają niezwykle sympatyczni i pozytywni. W rezultacie potrafią wyszkolić nawet najbardziej opornego kursanta.Gorąco polecam!!!!
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 22.11.2015

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Jeśli zastanawiasz się jaki OSK wybrać to nie ma się co zastanawiać bo wybór jest jasny. Po Prostu JUREX :) Wczoraj ( piątek ) zdała za pierwszym razem egzamin praktyczny. Wszystko dzięki fantastycznym instruktorom z powołania, którzy mieli ogromą cierpliwość oraz dbali o bezpieczną i prawidłową jazdą. Podziękowania dla p. Jurka za życzliwość, elastyczność w ustalaniu godzin jazd oraz moje sprzęgło, Jackowi za. jeżdżenia po rondach, dzięki temu żadne rondo mi już nie straszne ;). Szczególne podziękowania dla p. Krzyska za ogromną cierpliwość, za tłumaczenie popełnianych błędów oraz korygowanie ich do skutku i za dbanie o dobrą atmosferę w czasie jazd. Jeszcze raz wielkie DZIĘKUJĘ.
Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 21.11.2015

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Super szkoła z doskonałymi instruktorami, POLECAM
Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 20.11.2015

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
indywidualne podejscie do kursanta elastyczne godziny bardzo profesjonalne podejscie polecam!!!!
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 15.11.2015

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Bardzo dobra szkoła z sympatyczną atmosferą. Zajęcia z wieloma instruktorami na wysokim poziomie pozwalają się dobrze i skutecznie nauczyć oraz dodają pewności siebie na drodze. Polecam!
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 13.11.2015

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Super szkoła i instruktorzy. Pełna profeska !!!! Wszystko elegancko ....Polecam
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 12.11.2015

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Bardzo konkretny ośrodek o wysokim poziomie kształcenia. Polecam
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 12.11.2015

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Jestem bardzo zadowolony z poziomu kształcenia zarówno praktycznego jak i teoretycznego.
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 11.11.2015

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Wybór Jurexa to strzał w dziesiątkę- pomagają z formalnościami, ciekawe i interesujące wykłady, częste jazdy, polecam Pana Mateusza - instruktor o wysokiej kulturze osobistej. Bardzo dużo jeżdziliśmy po trsach egzaminacyjnych a dzięki temu egzamin okazał się tak prosty jak kolejna jazda- zdany bez problemu. Polecam w 100% i szkołę i instruktorów. Jeszcze jedna ważna sprawa- lokalizacja ośrodka w poblizu Kleparza jest bardzo dogodna dla kursantów- można do Jurxa szybko dojechac
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 11.11.2015

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Polecam kurs VIP w Jurexie- teoria, jazdy, wszystko dostosowane do moich potrzeb. Ekspresowe tempo, dostępność instruktora nawet pod telefonem przez cały dzień w razie moich pytań(dotyczących rozwiązywania testów, itd), dojazd po mnie w wybrane przeze mnie miejsce celem rozpoczęcia jazd- obsługa idealna. Warto wybrać ten rodzaj kursu, jeżeli nie ma się wiele wolnego czasu- świetny pomysł na organizację kursów VIP. Dzięki temu egzamin na kat. B-zdany za pierwszym razem. Serdecznie pozdrawiam i życzę wielu ambitnych kursantów.
Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 11.11.2015

 
 
Opinia zweryfikowana przez  
Świetne wykłady z Panią Ewą, bardzo elastyczny grafik jeśli chodzi o teorię jak i forma prowadzenia zajęć. Na duży plus. Jeśli chodzi o jazdy to gorąco polecam instruktora Mateusza. Nauczy Was wszystkiego do egzaminu praktycznego, nie ma nerwówki, luźna atmosfera. Można o wielu rzeczach pogadać! Teorię zdałem za pierwszym i praktykę tak samo :) Kurs zacząłem 19 sierpnia i skończyłem 30 października. Polecam jak najbardziej każdemu tę szkołę jazdy!
Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

 
Minusy

brak

 

ocena z dnia: 02.11.2015

 
 
pokaż więcej